Animated Superman Logo

kebabow


Lonely Me

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, August 27, 2011

Salam Aidilfitri

Salam Uols

lama dah ako tak update blog nie
macam bz sgt jer kan
actually mmg quite bz pon
maklom ler
dah nak dekat2 raya nie
macam2 keje nak kena settlekan

so dikesempatan ni ako nak ucapkan
Selamat Hari Raya, maaf  Zahir dan batin
ampunkan segala terkasar bahasa dan tingkahlaku ako selama nie
mungkin adayg disengajakan
dan mungkin juga yg tidak disengajakan
harap di hari y g penuh keberkatan ini
kita sama2 memperolehi 'keberkatan' dr yang ESA
amin.......

semoga dipermudahkan segala urusan kita semua..

ok ler..ako nak siapkan paper yg patut...
selamat blk kg pada yg blk
dan pada yg tak blk pon
ako ucapkan selamat sejahtera...hehehe

take care...daaaaaa...


Monday, June 20, 2011

kelija woooo

hello uols
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

skema jer ayat kan..bukannye apa...sajer2 jer tu...ni curi masa keje jap..ako penat ler asek ngadap keje yg tak pernah2 nak abes nie...baru jer nak abes dtg keje baru...ishh cam ner nak abes kalo cam tu kan..ngeeee..tp pape hal pon ako suka keje ako nie walaupon kekadang rasa cam nak jerit mintak ditukarkan...hahahaha...

ok ler...ari ni tak der benda nak share sgt cuma ako nak bgtau ari ni ako nak blk umah awal..lately ni ako salu jer blk umah lewat..maklom ler keje byk dowh..huhuhu...tensen gak ako kadang2..tp nak wat cam ner kan..kang ako tak wat....makin berlambak ler keje meje ako ni...laei ako bengang kan kan kan...hahaha

so nak pendekkan cete wpon ako rasa tak panjang mana pon entry ako kali ni...hikk 430 AKO NAK BALIK...MUAHAHAHAHAHA....yeyeyeyyeyeeeeehhhhhhhhhhhh...selamat tinggal meje keje ako...eden nak balik awal ari nie...eden ngah tensen..hati eden rasa tak besh..eden nak balik gak wpon ada keje den yg tak siap....arghhhhhhhhhhhhhhhh...babaiiii....lalalalalalaalallaaa..

ermm...tu jer lah kot tuk ptg nie..hik

>ePPY 2getHer<

Friday, June 10, 2011

Jumaat....

hye all
i'm back..
cak!!!
ngeeee..
pe cer erkk...
ari ni ari jumaat..
ako baru nek rehat setelah 2jam stgh rehat..
tp ako rasa tak besh ler plak ari ni..
bosan seh...
sbb tak wat paper pon rehat td..
waaaaaaaa..salu rehat pnjg cam ni,
ako ada aktiviti bersama tp mggu ni mcm hampeh..
sgt membosankan..
bosan bosan bosannnnn..
alamak!!
salah masuk blog ler..
ako patut update kat blog ako yg stu laei pasal apa yg ako rasa..
aduhhhh..tak pe lah...
layan kan ajer lahhh ekk..
huhuhuhu..

chow...

>eppy 2gether<

Monday, May 23, 2011

off9

hai all

salam to all

for time being ni ako tak kan update apa2 kat blog nie yek
ako perlukan masa tuk 'pulihkan' balik blog ako nie..
laei pon tak der sapa pon kan nak baca blog ako yg ntah paper ni kan...
hehehe..paper pon..ako akan update blk blog nie dgn entry yg baru..
entry yg tak kan ada kena mengena ngn feeling2s ako selama nie..
entry akan dtg ako akan masukkan cete yg terjadi kat sekeliling ako..
apa yg telah berlaku sepanjang ako hidup ni..chewahh
segala perasaan ako,ako tak kan update kat cni laei..

tuk makluman korang jugak...segala bagai perasaan ako,
ako akan update kat blog ako yg 1 laei...
tak kira ler apa perasaan ako ketika itu yekk..

apa blog ako yg1 laei tu??
ermmm..wat masa ni BIARLAH RAHSIA..
hahahahaha....

ok ler...takat ni ler yekk..
hope ako akan 'baik dari sakit' ako nie..
hihihihihi...
dan kembali on9 di sini dan jugak FB...
selamat tuk semua..
bye n take care babes.......

EppY 2gETheR....

Saturday, May 21, 2011

bLacK

Lirik Lagu Andra and The BackBone - Hitamku

Masih Adakah Separuh Hatiku

Yang Ku Berikan Hanya Untukmu

Ku Harap Engkau Masih Menyimpannya

Jangan Kau Pernah Melupakannya



Reff 1:



Maafkan Kata Yang Tlah Terucap

Akan Kuhapus Jika Ku Mampu

Andai Ku Dapat Meyakinkanmu

Ku Hapus Sikapku



Masih Adakah Separuh Janjiku

Yang Kubisikkan Hanya Padamu

Ku Harap Engkau Masih Mengingatnya

Jangan Kau Pernah Melupakannya

Back to Ref 1 : 



Andai Ku Dapat Memutar Waktu

Semuanya Takkan Terjadi

Reff 2 : 

Maafkan Kata Yang Tlah Terucap

Akan Kuhapus Jika Ku Mampu

Andai Ku Dapat Meyakinkanmu

Ku Hapus Sikapku Untukmu
Simpan Separuh Hatiku
Ku Hapus Sikapku Untukmu 
Simpan Separuh Janjiku
Ku Hapus Sikapku Untukmu 
Simpan Separuh Hatiku

Simpan Separuh Janjiku
Simpan Separuh Hatiku
Simpan Separuh Janjiku


eppy 2gether...

 

Tuesday, May 17, 2011

aduhhhaii

hai all

cuti ako dah semakin tenat..
sok ako dah nak kena blk ke tempat tak berapa nak asal
aduuhh..
bila pk pasal keje...
mmg macam tak nak balik laei
tp bila pk pasal DEAR..
aduhhh...
ako kena blk jugak
hehehehhe

ada kena mengena tak?
hehehhee..
suka ati ako ler kan
blog ako
ako punya kisah ler..hahahhaha

...ePPy 2getHer..

Saturday, May 14, 2011

balik kg



elloww
minggu ni wa balik kampung
lama sket wa amek cuti kali nie
sajer nak rehatkan otak yg semakin hari semakin serabut..
heheheheh


paper pon wa nak enjoy selama yg boleh kat kampung wa nie


chow chin chowwww..

...eppy 2gether..

Monday, May 2, 2011

heLLo..

hello hello helloooo
ada sesapa tak kat sana?
sy lapo nie
dah dua 3 ari makan meggi jer ni
ada sesapa leh tlg masakkan tuk sy takk..
tolong ler sy yekk
kasihanilah sy yekk
huhuhuuh

*sajer jer nak buang masa kat blog sendiri..
ngeeeee...* tp mmg lapo pon..huhuh

eppy 2gether....

Dugaan.....

Assalamualaikum wbt

hai all
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
perghhh teteba jer kan..
mana tak nyer...mggu lepas saat yg menduga ako ni
firstly, moto ako wat hal kat tepi highway..
dah ler ako sorang gadis yg berpakaian ayu
ketika waktu kejadian tu..
maklom ler odw nak g keje ler katakan
tetiba tgh sedap layan perasaan atas moto..
ada bunyi krok krek lak kat tempat belting dia...
aduhhh sudahhhh...trus mati engin...
la nie tersadai kat opis..
tggu dak bengkel tunda moto...tp tak tau ler bilaaaa
waaaaaaa windu kat nyamookkkkk ako ler..hukk

2ndly, kete plak wat hal gak.
tp nasib bek ler ada pegawai ako yg tak blk laei
so mintak tlg g beli jumper
bateri kong ler plak
mengikut kata pegawai ako tu
bateri kena tukar..
n telah diperaku oleh bapak ako gak
waduuhhhh ongkos kena kuar laeiii

macam2 dugaan ako trima mggu lepas
tak settle laei tambah plak
masalah peribadi...
argghhhhh nak ajer ako lari diri g afrika....
jadi sukarelawan haiwan laei baguss.......
tensseeeennnnnnnnnnnn

**aku perlukan dia saat2 macam nie....ermmm

T_T eppy Together...

Friday, April 22, 2011

Do something

hai peeps

nothing much to say
i just need some happiness in my life
make me happy..plisssss
tats all i need
do something 4 a  few months ni yekk
im begging u......dear

T_T eppy 2gether

Tuesday, April 12, 2011

....apa sebenarnya???...

"Andai sampainya waktu aku harus tinggalkan mu
 Akan aku berlalu bila tiba saat itu
 Tak guna kau merayu dan tak perlu menahanku
 Kerana yang berlalu kehendakmu
"


ermmm...
betul ler tu
sy dah bg masa pada awak kan
sampai 'anniversary' kita yg akan dtg nie
if awak masih ingat laei ler
sy rasa awak ingt laei tu coz awak pon dah ckap 'K'
maknanye awak paham akan maksud sy kan
so pas ni sy tak kan sebut laei
sy hanya tunggu dan perhatikan shj
hingga sampai waktunya dtg
dan sekiranya masih laei keputusan tak berganjak
sy kena akur dgn keputusan yg awak berikan tu...

'sy harap sy akan dpt keputusan yg bagus'

.....ePPy 2getHer...

Wednesday, April 6, 2011

kenapa

sejak2 akhir ni..ako kehilgn kasih syg seseorg..
ako tau ako tak mampu melalui kehidupan ako seperti biasa..
ako dah cuba tp ntah ler..
ako still duk 'ganggu' dia laei..
padahal dia dah 'warning' jgn kaco dia laei..

apa ako nak wat..
ari2 ako balik lewat...
keje tak byk tp ako wat dlm keadaan yg cukup perlahan.
KENAPA?sbb ako nk lengahkan masa ako..
wat OT smpai mlm..pahtu blk dah penat trus tido..
sok pagi bgn, dgr jap 'sore' dia (walaupon sekadar sore rekod)
pastu trus g keje...dan seterusnye...tu ler yg ako wat tuk melupakan kesedihan yg ako alami nie..
stress plak ako kalo berlanjutan gini..
tp ako tak tau nk wat pe laeiiiii..
aduhhh tolong ler sy awak..
tak mampu dah ni...




pesanan ako tuk ko wahai sahabatku....ako pon tak tau ler beb...ko cari pasal so ko tanggung ler yek..tu ler,dulu dia baek ko wat jahat kan..sekarang PADAN MUKA ko..hehehe...sorry beb..tak leh nak tolong yekk...bersabar jer lah yekkk..uhuhuhuhu


 ePPy 2getHEr

Monday, April 4, 2011

ada apa dengan lirik lagu..


lirik pertama

Siti Nurhaliza

Demi Kasih Sayang

Lupakan aku saja
Dari kaca fikiran
Andainya bersamaku
Engkau tidak bahagia

Aku bukannya insan
Ingin cinta percuma
Sehingga aku sanggup menantimu
Walau berabad lama

Cintaku bukan kerana harta
Cintaku tidak kerana paras rupa
Sedarilah kasih...
Cintaku harap hingga ke syurga
Bersama-samamu

Demi kasih sayang
Yang aku pertahankan
Sanggupku meniti
Malam tanpa mimpi
Aku berdoa kita dapat berdua
Hingga ke akhir hayat
Untuk selama-lamanya

Aku bukannya insan
Ingin cinta percuma
Tetapi aku sanggup menantimu
Walau berabad lama




lirik kedua


Siti Nurhaliza

Tak Rela Berpisah Darimu

Hujan turun gerimis di saat kedinginan
Menimpa jendela hati ini
Tak dapat ku tahan... perasaanku

Sungguh takku mengerti mengapakah begini
Tiada maksudku menyakiti
Hatimu itu oh sayang... maafkanlah

Kasih... hanya kau di hati
Usah biarkan hatimu terasa cemburu
Kasih... hanya ku pinta pengertianmu
Telah sekian lama kita bersama sayang

Apakah lagi yang kita cari
Apakah lagi yang kau harapkan
Lamanya ku menanti untuk hidup denganmu
Oh kasih...

Sayang, ku ingin kita bersama
Melayari lautan cinta
Ku bina mahligai
Di persada asmara kasih kita

Biarpun dugaan tiba
Kita kan tempuh bersama
Tak rela berpisah dari mu
Ooo...


lirik ke3 plak

Siti Nurhaliza

Bukan Cinta Biasa

Begitu banyak cerita
Ada suka ada duka
Cinta yang inginku tulis
Bukanlah cinta biasa

Dua keyakinan beza
Masalah pun tak sama
Ku tak ingin dia ragu
Mengapa mereka selalu bertanya

( korus )
Cintaku bukan diatas kertas
Cintaku getaran yang sama
Tak perlu dipaksa
Tak perlu dicari
Kerna kuyakin ada jawabnya oh...
Andai ku bisa merubah semua
Hingga tiada orang terluka
Tapi tak mungkin
Ku tak berdaya
Hanya yakin menunggu jawapnya

Janji terikat setia
Masa merubah segala
Mungkin dia kan berlalu
Ku tak mahu mereka tertawa

Diriku hanya insan biasa
Miliki naluri yang sama
Tak ingin berpaling
Tak ingin berganti
Jiwa ku sering saja berkata

Andai ku mampu ulang semula
Ku pasti tiada yang curiga
Kasih kan hadir tiada terduga
Hanya yakin menunggu jawapan



cuba fahami lirik ni...semua lagu dr dato ct kan
mmmmmmmmm 



eppy together


be stronggggg

hye all..

nothing much to say here..

just hope i'll be more stronger than others....

i've BELIEVE IN MYSELF!!!!!

T_T   eppy together

Monday, March 28, 2011

sad..sad...saaaaaddddddnesssss...




why am i sad???

ermm...no answer for tat Q...
coz i dunno de answer...
weird..but tats true...
argggghhhh......why me?why????

sadness..pliz go away..
i do not need u....
never ever......plizzzz
i begging u...go away from my heart.....


Love isn't finding SOMEONE
u CAN LIVE with...
   it's finding SOMEONE
u CAN'T LIVE without......

I stand ALONE...
   really hurting me again....





dEAr HEART,
fall in LOVE when you are READY...
not when you're LONELY...

are we MEANT to be?
ALONE!!!!!!
life must go On...
no matter how HARD is it
though u are GONE..
but u will 4ver remain as memories
in my MIND..........................


i take it away from my heart..
just wanna give it to you...
but you dont want to keep it....
do i have to put it back???
owhhhhh...its hurting me..
deep inside my heart..








..................the HEART is made to be BROKEN.....................

eppy together!!!!






Saturday, March 26, 2011

kerja oh kerja

hai all

minggu ni ako bz ngan keje yg tak pernah nak abes2 ni..
poning den ler..
asal dah nk abes jer ada jer keje baru mai..
kan ako tangguh ako gak yg susah..
huhuhu
macam ne nak ada personal life camni..
tak de masa memanjang jer..
sabtu kerje..ahad lak ako dah nak kemas paper yg patut..
aduhhhhhh

keje oh keje.......

nak sambung keje blk...huhuhuhu

eppY 2geTHer...('',)

Saturday, March 12, 2011

..blk kg..


hai all

minggu ni ako blk kg
blk pon sbb jiran ako kawen
mak ayah ako tak leh nak g
so ako ler wakil depa
ako g ngan uncle jiran sebelah umah ako n kawan ako sorng laei
mggu  ni gak ada karnival jom heboh kat kg ako
tp ako tak g ler
malas n penat
bek duk umah
rehat n menikmati ari cuti ku..aheks..
minggu ni ako blk kg
mak,adik pompuan n adik bongsu ako takde
yg ada my dad n my 3rd brader
so tak byk aktiviti ler
duk umah n guling2 atas katil
tu jer lah yg mampu..huhhu

p/s-->doakan adik n ayah ako cepat sembuh dr penyakit yg sedang meke alaminye yekk...amin...

EPpY 2geTHer

Tuesday, March 8, 2011

...am i be OKAY???


...who cares when i CRY?.....
..i wish i could FORGET....but i can't
i've never been so ALONE without U....
.....a lonely heart is a FRAGILE thing tat i had now......
and...the most important........
                    ~~the weirdest thing happened the other morning...
                            i woke up with tears in my eyes and one rolling down
                         my cheek and i knew i heve been MISSING u again...~~

i cry for the time tat U were almost mine,
i cry for the memories i've left behind,
i cry for the PAIN, the LOST, the OLD, the NEW,
i CRY for the times i thought i had U.....

                 ``it's amazing how SOME1 can easily BREAK my HEART but
                          still love U with all the little pieces``````

there are things tat i don't want to happen BUT have to ACCEPT...
   things i don't want to know BUT have to learn with it...
and people i can't live witout BUT have to let go....

what am i suppossed to do now??

ePPy 2Gether????


Thursday, March 3, 2011

...nape???

ermmm
nape ako ni ekk
beberapa hari ni rasa sedih banget
tak tau ler
terasa sgt...
kecik hati
sakit hati??ntah..
naper mesti ako jer yg kena ekk
even salah ako skalipon
ako dah mntak maaf
tp maaf tu dah tak de nilai laei kot
ermmmm
ako dah tak tau pe yg ako nk pk la nie
perlu ker ako ANGGAP spt mana dia mahukan tu
tp nanti ako gak yg sakit hati
tak leh terima kenyataan..
yup..kenyataan hidup...
ako mmg tak leh kalo tak de dia
tp dia bole kalo tak de ako
apa ako nak wat ek??
perlu ke ako mengundur diri demi KEBAHAGIAAN dia?
perlu ker ako BERKORBAN?
perlu ker ako merana demi KEGEMBIRAAN dia?
perlu ker ako TANGGUNG seme ni sorang2?
perlu ker ako MELEPASKAN dia yg mana selama ni ako mempertahankannya?
perlu ker SEMUA PERLU ni terjadi ekk...
aduhhhh!!!!!!!!!
ako cuma mahukan kebahagiaan dlm hidupku
kebahagiaan bersamanya
salah ker ako bersikap sebegitu?
salah ker ako sbb selalu mengingati akan pesanan2 sampah ako tu ekk?
salah ker ako dlm berkata2?
salah ker ako seme nie?
PERLU ker SALAHkan ako dalam seme benda nie?
YUP..
mmg ako PERLU di perSALAHkan
sbb ako lah PUNCA segalanya.....

ermmmm...mengeluh panjang ako disaat entry ni ako post...
yg pasti
jika ako berundur,
ako bukan laei ako yg seme kenal...
ako akan menjadi lbh teruk kot..
or luaran nmpak baek
tp dalaman..????
hanya ako tau apa yg ako lakukan

maafkan diri ini sekiranya ia berlaku........

T_T  mode ---> tak menentu...

    eppy together...??? 

Monday, February 28, 2011

..kazenku kawen..

hye peeps..

mggu ni ako takder ler bz mana pon
tp bz gak ler
coz ako outstation kan
so dlm keadaan ekonomi ako yg tak berapa nak sht nie,
ako g meeting ke kedah pon dlm keadaan mood yg tak berapa nk meeting ler kan..
maklom ler,macam ako cakap td,
ekonomi ako tak berapa nk besh sgt,,,huhuhu

so nk jadikan cete
mggu ni kazen ako nk kawen
so ako hnya tlg menolong pe yg patut jer
tp yg beshnye,
family ako dtg melawat ako skali ler kan
hehehhe..
pssssttt..mak ako belikan ako kasut laei..yey!!
hehehehe
tima kasih ibu..lalallaa

ok2 sambung blk ekk
so dlm waktu ako bz ni
maka dgn itu ako pon bz...

sbnrnye tak der benda pon ako nk cete kat sini
sajer jer nak tambah entry bln nie..
hahahha

paper pon
selamat pengantin baru kat kazen ako tu yek
smoga kekal hingga ujung nyawa..amin..

ako bila laei???
shhhhhh...
biar lah rahsiah....
hahahhaa!!!!

^-*....ePPy 2geTher....

Wednesday, February 23, 2011

143....

hye all

143...lalalalaa
ada apa plak ngan num nie ekk
tp kalo org yg tgh hangat bercintan cintun mesti tau pe maknanye..
I LOVE YOU--->143
hehehe
naper ako tulis entry pasal tis num ekk..
well, actually..
ari ni genap ako berkasih syg berchentaaaa
sama my lovely honey...
hehehheee...gedik jer bunyinye kan..
tp ada ako kisah..lalallalalala..

1 tahun 4 bulan 3 hari
143
I LOVE YOU

awak..
mungkin awak tak ingat or tak amek kisah pasal benda ni
tp pada sy hari ni amat bermakna wat sy gak
selain anniversary kita....
sy harap awak tak kan lupakan sy
wpon kita takder...............................................................

btw,
smoga hubgn kita kekal selamanye....
waaaaaaaaaaa...nak jumpa awak ler tp awak bz lak kan.....
huhuhuhuukkkkkkk...

saya nak awak tau
saya sgt sayangkan awak
apa pon terjadi
cuma 1 jer harapan saya
kita akan bersama selamanya.........


-----<<@ eppY 2gether

Wednesday, February 16, 2011

febuari muncul laei

hye all
entry kali ni berkisah tentang febuari..
ada apa dgn febuari?
kompom ler ada macam2 kan
dan yg paling utama....
ada besday ako..
hahahaha

nak jadikan cete..
ako di seprisekan oleh SIDIA..
ngeee
pas blk keje tu ako bergegas ler blk umah
siap2 n bersehkan apa yg patut..
ngeeee
then dah wangi tahap gaban,
ako pon trus gegas jumpa dia
macam biasa ler..
dah jumpa tu trus ler g makan kat kenny roggers
lama tol ako tak makan
kira ngidam gak ler
sambil makan2 kitorng borak2 ler skali kan

nak jadikan cete kali keduanye
hehehe
ada ler org2 kenny ni nyanyi lagu eppy besday to u..
ako cam biasa ler wat muka ala2 macho tahap ayu ler kan
tak budget tuk ako pon..
tp sore nyanyian tu makin dekat ngan meje kitorg
tup2..sidia wat seprise tuk ako,,,,
rupa2nye dia dah plan tuk wat seprise ni..
hahahhaa..
terkedu dan tak semena2 ako jadi malu..
tak penah pon ako trima seprise macam nie..

tima kasih ekk awak
sy syg awak...hehehehe
thanks gak sbb belanja kenny n bg sy mp3
sy betul2 terharu...
sampai hilang nyawa sy pon sy tak kan lupa awak..
melainkan kalo sy hilang ingtan ekkk
hehehhee

16 feb 2011...




...*-*..eppY 2gether..

Monday, February 14, 2011

Hari Kekasih..???

salam
hai semua...

hari kekasih?ada apa ngan ari kekasih ekk???
tp kalo kite g shoplex,byk betul bunga2,cekelat dan sebagainye dijual hanya tuk ari kekasih nie...
adakah ako sambut gak ari nie...jawapannye....jeng jeng jengggggggg
lalalallalaaa...
wahhhh bergumbira sakan ako kan...
yup ako sambut...
dgn bangga tu ako jawab..
ahahahha
sebenarnye ako sambut besday adik kesygan ako jer lahh
besdaay dia lak jatuh pada tarikh yg sama
so y not ako sambut ari kekasih ngn adik ako kan..
tp bukan sumbang mahram ekk
choooiiiii....
hahahahaa...

so akhir ayat ako...
ada apa ngan ari kekasih..
jwpnnye....
ada besday adik ako...
so kita enjoooooyyyyyyy!!!!

T_T... ePPy Besday to my little bro...

...................................eppY 2gether..............

Monday, January 31, 2011

...oh langkawi....

hye all

nak gtau ni..ri tu ako g lepak kat langkawi
tak lama pon..3 ari 2  mlm jer
sajer jer follow kazenn ako nk beli cokelat..
ako tak beli pon...
member yg ku kasihi yg belikan..
maklom ler may be sbb tgk ako tgh 'sengkek' kot
hahahahaa..
neway...dear, thanks for the chocholates...sedapnye..n besh giler bila ada org blanje kan....lalalala

owh yee..
kitorg berlima jer yg g sana
yg beshnyer,malam sabtu 29hb jan 2011 tu kitorg lepak kat pantai chenang
maklom ler dah seharian berjalan sana sini
so dgn harapan nak rehat2kan kaki badan ler..
tup2..tgh kitorg duk rehat ni..
ada artis lak yg sama2 'join' ngn kitorg rehat kat pantai tu..
tp kitorg baru sedar masa time depa semua nak berangkat nek bus ler..
huhuhu..tak pe..janji wa dpt amek gambor gak ler
paling besh amek pic ngan lisa suryani..
opsss silap ler plak...hehehe..lisa surihani..
pe yg  besh sgt ekk..
yg beshnye..jeng3.....
kaler baju ngan suar kitorg sama ler plak..
yes2..dah ler nama pon lbh kurang jer..
lalalalalala..
kompom ada yg wek3  baca blog ako nie kan..
ehh..ada ako kisah ker..
hahahaa
................

besh besh besh....alalalalalala

dah dah dah..ako  nak sambung keje ako yg byk giler nie..
next time ako cete laei.....
daaaaa

**beshnye dpt jumpa ngan dia**

----<@ ePPY 2gethEr..

Saturday, January 22, 2011

....cyber berjaya...

...hi all
wahhhh
pe nak masukkn cete kali ni ekk
CYBER BERJAYA??
pe hal ako nk ckp ni..
aduhh..
paper pon ako nk gtau ako la ni kat cyberjaya
hope ako berjaya ler kat cni
hahahhaa
itu jer ako nak taip kat cni..
lalalalalla
daaaaaaa...

*-* eppY 2gether..

Sunday, January 9, 2011

...kasuT...

......
mownink..

hye all

kasut?pe cer ni beb..hehehehehe
sajer jer bikin gempak pagi2 nie
nak cete sket jer kot
semlm kuar ngn aunty n family,adik n my lovely mom g JJ TEBRAU
sajer jer ikut depa semua jalan2 nie..
ikutkan hati malas nak kuar coz petang tu dah kuar ngan member sorang nie cari barang/reben tuk hantaran kawen dia....
so bila dorng ajak kuar..tu yg cam mls je nak kuar..
tp dgn tak menghampakan hasrat dorang,
maka ako pon setuju nk kuar..chewah..=P
nak jadikan cete..
ako berkenan ler 1 kasut nie..
nak beli maklom ler...pulus kureng sket..
so dgn lakonan semulajadi ako..
ako wat2 ler meng'ayat'kan mak ako..
tup2..menjadi plak
soooo....ako dpt ler kasut baru tu..tuk g keje akan dtg
wakakakakaka
besh beshh beshhh
TENKIU my LOVELY IBU..
sayang ibu sgt2....

itu jer cete ako wat masa ni..hehehe

***ako dpt kasut baru..yey!!***

('',)..eppY 2geTher...

Saturday, January 8, 2011

..syukur....

salam all..

semlm ako dpt fon dr mmber ako...dia cakap ako dapat keje gomen tu..
ya ALLAH...gembira sgt2..tak tau ako nak kata apa..
penantian ako jadi kenyataan
wpon tak sehebat degree ako
tp ako tetap bersyukur sbb ako berjaya gak nak masuk gomen nie
ako tak tahu nak cakap pe laei
yg ako tahu...ako rasa bersyukur...ALHAMDULILLAH..
mak ako mesti suka nie..
hehehe.......
tp ako still rasa seram sejuk gak coz ako tak tau mana ako kena cam pak nie..
aduuhhh kena menanti jawaban laei ler nie
huhuhuhu....

p/s...
awak....sy dah dpt keje gomen nie..
suka tak?..hehehhee

....*-*...eppY 2geTher....

Wednesday, January 5, 2011

....hai all...

hello..
tak de benda sgt nak borak kan
cuma ako ada jumpa lirik baru ler
wpon mayb lagu ni dah lama
tp bg ako macam baru ler
coz ako tak pernah dgr pon
sedap or not..terpulang ler pada tinge masing2 ekk
tp bagi ako
lirik dia tu yg ako suka
sbb ingt kan ako pada si dia...aheks..
so trima ler yek....

Lirik lagu Nikita Willy Kutetap Menanti

Meski dirimu bukan milikku
Namun hatiku tetap untukmu
Berjuta pilihan disisiku
Takkan bisa mengantikanmu

Walau badai menerpa
Cintaku takkan ku lepas
Berikan kesempatan untuk membuktikan
Ku mampu menjadi yang terbaik
Dan masih menjadi yang terbaik

Ku akan menanti
Meski harus penantian panjang
Ku akan tetap setia menunggumu
Ku tahu kau hanya untukku

Biarkan waktuku
Habis oleh penantian ini
Hingga kau percaya betapa besar
Cintaku padamu ku tetap menanti

Walau badai menerpa
Cintaku takkan ku lepas
Berikan kesempatan untuk membuktikan
Ku mampu jadi yang terbaik
Dan masih jadi yang terbaik

Ku akan menanti
Meski harus penantian panjang
Ku akan tetap setia menunggumu
Ku tahu kau hanya untukku

Biarkan waktuku
Habis oleh penantian ini
Hingga kau percaya betapa besar
Cintaku padamu ku tetap menanti

Penantian panjang

Ku akan menanti
Meski harus penantian panjang
Ku akan tetap setia menunggumu
Ku tahu kau hanya hanya untukku

Biarkan waktuku
Habis oleh penantian ini
Hingga kau percaya betapa besar
Cintaku padamu ku tetap menanti
Cintaku padamu..
Ku tetap menanti

Meski dirimu bukan milikku
Namun hatiku tetap untukmu

so ok tak lirik dia..masa ako post kan lirik ni ako tak dgr laei lagu dia cam ne
ako suka lirik dia..wpon lirik nmpk panjang tp ulang2 jer tu..hehehe..
cam biasa ler..copy paste n malas nak edit pon...hehehe..
paper pon ako tetap suka lirik dia.. 
maklom ler...lbh kurang apa yg tersimpan dlm isi hati ako ni jugak..
ehh ye ke...ermm ntah ler..no komen ler..boleh tak? 
ngeeee....
ok ler..till ere...
jumpa laei pada  entry akan dtg..
nak sambung mencekik jap...lapo..hahaha
....ePPy 2geTheR....


Monday, January 3, 2011

...2011..('',)

.......
eppy new year uols....
harap thn baru ni ada 'keajaiban' yg berlaku....
2010 dlm kenangan...lipatan sejarah wat ako..esp 20.10.2010
2011 thn harapan dan 'keajaiban' bg ku..
moga apa yg terjadi pada thn lepas tdk akan berlaku laei pd thn nie
dan harapan pada thn lalu yg masih tdk tercapai akan terlaksana jua pd thn ni..
mudah-mudahan....amin
apa impianku pd thn nie?
ermmmm.........BYK....
salah satunye...impian untuk bersama dgn org yg ako sygi sgt2
ako berharap thn nie akan tercapai tuk bersamanya...
owhhh ye...ako harap thn ni tiada 'kesedihan' dlm hidupku..
if tat still happen....ako redha dgn ketentuanNYA..

pape pon..pada mereka yg sentiasa bergembira bersamaku..
ako ucapkan jutaan trima kasih kerana sudi memberi peluang untukku bersama kalian..
pada yg kecewa dgn ako...ako mohon maaf..
bukan niat ako untuk membuat kalian bersedih..
mungkin itu yg terbaek untuk kita semua...
pada yg marah sambil mengetap bibir pon ako nk mntak maaf ekk
bukan sengaja ako nak wat camtu..terpakse...hehehee

 ni ada lirik lagu ako nk post kat cni wpon ako harap thn ni ' no more sad2'..hehehe...
terima ajee lahh...blog ako..ako punya suka ler kan..hahahha!!!!

Lirik Lagu Hijau Daun Suara (Ku Berharap)



di sini aku masih sendiri
merenungi hari-hari sepi
aku tanpamu, masih tanpamu


bila esok hari datang lagi
ku coba tuk hadapi semua ini
meski tanpamu oooh meski tanpamu


bila aku dapat bintang yang berpijar
mentari yang tenang bersamaku disini
ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan

reff:
suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku slalu dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

kalau ku masih tetap disini
ku lewati semua yang terjadi
aku menunggumu, aku menunggu

suara dengarkanlah aku...............

SELAMAT TAHUN BARU...2011...
alhamdulillah..meningkat laei angka ako thn nie...
hehehehhehe!!!

*-*...we always be EppY 2GetheR....