Animated Superman Logo

kebabow


Lonely Me

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, October 31, 2013

masih masih dan masih


Lirik Lagu Masih Mencintainya: Papinka

Jika teringat tentang dirimu
Berlinang air mataku
Ku rindu saat-saat bersamamu
Kasih sayangmu padaku

Kini kau bukan milikku
Dan berakhir sudah cintaku
Biarkan saja hatiku bicara
Ku masih sayang padamu

Aku selalu mendoakanmu
Agar kau bahagia
Bersama dirinya selamanya

Mengapa mudahnya hatimu mendua
Ku lapangkan dada walau aku terluka
Semoga bahagia bersama dirinya
Karena kau telah memilih dia

Betapa sakitnya apa yang ku rasa
Tuhan kuatkanlah hatiku yang terluka
Semoga ku bisa tuk melupakannya
Karena ku masih mencintainya

Kini kau bukan milikku
Dan berakhir sudah cintaku
Biarkan saja hatiku bicara
Ku masih sayang padamu

Aku selalu mendoakanmu
Agar kau bahagia
Bersama dirinya selamanya
wooo wooo

Mengapa mudahnya hatimu mendua
Ku lapangkan dada walau aku terluka
Semoga bahagia bersama dirinya
Karena kau telah memilih dia

Betapa sakitnya apa yang ku rasa
Tuhan kuatkanlah hatiku yang terluka
Semoga ku bisa tuk melupakannya
Karena ku masih mencintainya

sob sobb sobbbbbbbb.....
ok im fine
tenkiu for ur concern...

waaaaaaaaaaaaaa

ehh im still fine lahh

erkk

ok 
wat everrrrrrrrr!!!


@eppY 2geTher@


Sunday, October 20, 2013

DAH BERLALU

huhuhuh

sob sob sobbb

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ok fine...STOP it....

pe kes ko ni cik mspeace oooiiiiiii.. haisshhhhh

relex ok.... benda dah berlalu seperti mana tajuk ko dah hapdate tu kan..so b calm lahh
poyosss lah lu beb...

ermm tu monolog dlm diri sendiri je tu..saje je...
ako ok je lahhh
saja saja wat perangaiiii...so jadi lah lagu tuu...

ok fine!!! ako terkilan je...ari ni dah genap 4 thn...

apa yg genap 4 thnnye tu???

ermm nothing lorr.....biar jadi memori date ni 20 10..

ok lah ...eppy eppy lah selagi termampu..ye dokkk.....

YESSSS.. I WILL !!!! go for it...

*eppy 2GETheR*


Wednesday, October 2, 2013

oktober datang laei

As Salam

rasanye cam dah ada spider web wikiy wikiy je kat blog ako ni...hahahaa..maklomlah..bz memanjang dan buat2 busy la katakan...haisshhhhhhh....

well......
nothings well...erkk..pe yg ako merepek lak ni..dah lah lama tak update...fuiiiiiii(sopann sket dr puiii..hahhaa)

ni ako nak habaq mai satu dunia...la ni dah masuk bulan oktober...waaaaaaaaaaaaa...tiba2 plak kan..well..ako ..huhuuh...ako kan..huhuhuuh...waaaaaaaaaaaaaaa

sedihhhlahhh......hukkk...

dah lahh..tak leh nk habaq cete kat cni...tak sanggup nak pendam rasa tp nak wat laguuuu mana....harus lah terpendam...bak kata hati sendiri...HANYA TUHAN YG TAHU..... sob sob sobbbb....

DI SINI ---> Z AHMAD

BIARKAN AKU TAK BAHAGIA
ASALKAN KAU GEMBIRA
DALAM HIDUPKU PENUH PANCAROBA
BIARKAN AKU MASIH LEMAH
ASAL KU TAK MENGALAH
WALAUPUN HIDUP ADA TITIK NOKTAH
BIARKAN KU HIDUP
HANCUR DENGAN SENDIRI
SAMPAI NANTI 

C/O

KU DI SINI
TIBA SAAT INDAH UNTUK KU PERGI LAGI
BIARKU DI SINI
HIDUP TANPA TEPI
HIDUP DENGAN SEMUA YG ADA
KERNA KU MASIH SEPI

TAK MUNGKIN AKU TAK BERSALAH
TAPI KU DAH BERUBAH
MEMANG ITULAH LUMRAH DUNIA
KETIKA SAATKU TERLUKA
TAPI KU TAK TERLUPA
BAHAWA MANUSIA TIADA YG SEMPURNA

BIARKAN KU HIDUP
HANCUR DENGAN SENDIRI
SAMPAI NANTI
OHHHH

KEMBALI LAGI..
KASIHHH...




ermmm... tak leh lupa bulan oktober....kau merubah segalanya (fauziah latiff)..namun kini hanya tinggal kenangan yg masih segar dlm kotak ingatan ini..memori remains foreva... take care october....i won't forget u my october.... peace....



.............................................................................................

@eppy 2getHer @