Animated Superman Logo

kebabow


Lonely Me

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Monday, June 20, 2011

kelija woooo

hello uols
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

skema jer ayat kan..bukannye apa...sajer2 jer tu...ni curi masa keje jap..ako penat ler asek ngadap keje yg tak pernah2 nak abes nie...baru jer nak abes dtg keje baru...ishh cam ner nak abes kalo cam tu kan..ngeeee..tp pape hal pon ako suka keje ako nie walaupon kekadang rasa cam nak jerit mintak ditukarkan...hahahaha...

ok ler...ari ni tak der benda nak share sgt cuma ako nak bgtau ari ni ako nak blk umah awal..lately ni ako salu jer blk umah lewat..maklom ler keje byk dowh..huhuhu...tensen gak ako kadang2..tp nak wat cam ner kan..kang ako tak wat....makin berlambak ler keje meje ako ni...laei ako bengang kan kan kan...hahaha

so nak pendekkan cete wpon ako rasa tak panjang mana pon entry ako kali ni...hikk 430 AKO NAK BALIK...MUAHAHAHAHAHA....yeyeyeyyeyeeeeehhhhhhhhhhhh...selamat tinggal meje keje ako...eden nak balik awal ari nie...eden ngah tensen..hati eden rasa tak besh..eden nak balik gak wpon ada keje den yg tak siap....arghhhhhhhhhhhhhhhh...babaiiii....lalalalalalaalallaaa..

ermm...tu jer lah kot tuk ptg nie..hik

>ePPY 2getHer<

Friday, June 10, 2011

Jumaat....

hye all
i'm back..
cak!!!
ngeeee..
pe cer erkk...
ari ni ari jumaat..
ako baru nek rehat setelah 2jam stgh rehat..
tp ako rasa tak besh ler plak ari ni..
bosan seh...
sbb tak wat paper pon rehat td..
waaaaaaaa..salu rehat pnjg cam ni,
ako ada aktiviti bersama tp mggu ni mcm hampeh..
sgt membosankan..
bosan bosan bosannnnn..
alamak!!
salah masuk blog ler..
ako patut update kat blog ako yg stu laei pasal apa yg ako rasa..
aduhhhh..tak pe lah...
layan kan ajer lahhh ekk..
huhuhuhu..

chow...

>eppy 2gether<