Animated Superman Logo

kebabow


Lonely Me

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, March 11, 2014

Selamat kawen2

Assalamualaikum wbt..

Tak leh nak bebel byk2 ni..sbb ngah curi masa keje sket..heheheh...

Sebenarnye nak wish slmat pengantin baru kat one of my buddies... smoga bahagia till jannah.. jaga hati jaga diri jaga maruah dan jaga segala2nya.. terutama skali hati tu.. walaupon jauh... jgn berbolak balik hati tu..hehehe..  pape bykkan berdoa pada Yg Maha Esa.. tu paling penting supaya hubungan yg terjalin ini berkekalan hendaknye.. Amin..

Ok...done...nak kena setel keje lak walaupon waktu ni waktu tuk merehatkan otak.. huhuhu...

Sunday, March 2, 2014

Aduiyaiii

Ari ni terpakse lalu lintas di kawasan yg dah lama ako tak lalui..ehh beb..terpakse lalu okeeyy... sbb ada barang nk kena amek..
Tapi tu lah..setiap jalan yg aku lalui tu ada kenangan yg tak dpt ako padam..tapi tak pe lah.. nama pun kenangan kann...

Pape pon..ako percaya suatu hari nanti..pasti ada cahaya yg akan menyinari diri ini.. janji Allah itu pasti

Peace yow... daaa...