Animated Superman Logo

kebabow


Lonely Me

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, January 8, 2012

azam 2012??

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

hye all
lama dah tak update blog
cam biasa ler..
bz sket mengalahkan PM lak ako nie kan
padahal kuli cabuk je..
eehh kuli cabuk cam ako er yg bz memanjang
maklom ler nama pon kulikan
kena ler trima arahan setiap masa...
aduuuhh kadang2 rasa bosan gak..
cam tak de life tp tu lah life ako..

so....
azam baru..
ermmm 'berhenti berharap'
tu lah azam baru ako...
kenapa ekk??
cuma ako jer yg tau dan cuma ako je yg rasai
korang tak perlulah tau wat masa ni
apa yg ako nk 'berhenti berharap'???
macam2..semenye ada kene mengena ngn 'life' ako
ntahlah...hopefully tercapailah azam ako thn nie..
hahhahahaa....

ok ler...ako 'berhenti' kat cni dlu yek
next time ako coretkan laie kisah ako yg ntah paper ni tuk tatapan korang..
itu pon kalo korang tersinggah kat blog ako nie k...
lallalalaa..tatataaaa..

peace yow....