Animated Superman Logo

kebabow


Lonely Me

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, May 1, 2010

b4 Too Late..


..wahhh title in english tp nak cete in bm...hahaha..cara tak..ayat awal mesti ler kena gempak kan..aheks...
sebenarnye bukan apa..jz nak share ngan korang jer...wa agak terkilan dan merasakan masih ramai laei yg tak amek pedulik tentang kepentingan insurans dlm kehidupan sekarang..padahal depa seme tau kebaikan insurans bila mengambilnya dan kita pon  tak tau bila musibah akan menimpa diri kita kan if something happen lah kan..tp kalo bole mintak dijauh kan...bak kata pepatah melayu....MALANG TAK BERBAU...beb...huhuhuhu

kadangkala tanpa kita sedari or tak disangka, seseorang yg sht walafiat yg muda belia pula yg  di serang pelbagai penyakit kronik atau kemalangan sehingga tak berdaya or berupaya tuk melakukan seberang pekerjaan selepas musibah tersebut..so makna kata...sekarang ni tak kira tua or muda..kalo dah nak jadi akan terjadi gak...KUN FA YA KUN...

so kat sini wa sarankan pada yg tak der insurans tu belilah dr awal..jgn tggu dah terkena baru terngange mulut tak leh tutup plak nanti...hihihihihi...satu hal plak nak kena jahit mulut tu kang..hahahaha..

p/s...doakan adik kesayangan wa cepat sembuh ekk...huhuhuh


.......EPPY 2GETEHER...