Animated Superman Logo

kebabow


Lonely Me

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, April 15, 2014

Alasan sgtt kann

Alasan tuk bahagia by asfan

Seperti mentari kan hilang
Mengikut jejakku menghapus bayangmu
Teruslah ku membawa cinta
Jauh dariku jauh darimu
Dan tak bisaku mengerti
Semua terjadi harus begini

Kini hanya tinggal hanya
Sisa-sisa kisah yang terindah
San hitam tiba membawa derita

Sejujurnya masih ada rasa cinta
Yang tak akan putus
Kerna alasanmu untukku bahagia
Seharusnya kau sedari
Separuh jiwaku akan mati
Yang tinggal hanya
Alasan untuk bahagia.....

Adusss...minat tul ako ngn lagu ni..lirik dia seakan menusuk kalbulah plak...brapa kali ako duk ulang je lagu ni...thanks to cik E sbb sudi watsapp lagu ni..hikhik...

Apapon alasannye...hidup harus diteruskan...lupakan je lah apa yg dah berlaku..bukan mudah..yes i know that tp apa ada pada janji yg tak ditepatri??hanya tinggal kenangan pon kannn...

Sekiranya kita masih ingat kisah silam maka kita tak kan kemana mana...walhal sblah pihak laei sudah pon jauh meninggalkan kita..persoalannye...haruskah kita masih bersedih..menanti sesuatu yg tak pasti??? Sampai bila kita mahu bertahan?mampukah kita bertahan??tepuk dada tanya diri sendiri.. ako hanya ingatkan saja dan ni pon ako ingatkan pada diri sendiri jugak..sbb ako pon masih bertatih tuk lupakan apa yg telah terjadi

Sekalipon bersedih..jgn abaikan diri sendiri... masih ada yg sayang masih ada yg mahu... teruskan membaiki kesilapan kekhilafan yg sedia ada.. berdoa pada Pencipta.. DIA maha Mengetahui segalanya...

--<@mspeace2u@>--

Sunday, April 6, 2014

Jom workout

As salam

Hye all

Jom kite workout...ingin memiliki susuk kaki yg menawan laei menarik serta sexy....ayoh smua...kite lakukannye sekarang...

Bagaimana caranye???

Mudah saja..ikuti step ini anda pasti rasa lenguh..hahahaha..

Dah dah..jom senam... jaga kesihatan jom.. la ni baru nak jaga...cehhh...hehehe...

Tak pe.. kome wat pelan pelan naaa.. jgn pakse diri..wat mana yg termampu pon tak pe..janji kome rajin wat... sket2 lama2 jadi kebiasaan nnty..percayaaaalahhhhh.....lagu dato ct terkumadang seketika...ngeee

Ok lah....nak workout...semangat waja diri dah kembali tebal ni.. so hope kome pon ada semangat yg kental mcm esey ni yek...

Ikut step dlm gambarajah tu In Shaa Allah...ada hasilnye kendian hari...

Selamat mencuba yek uols...

Peace2All...

Saturday, April 5, 2014

Ada hikmahnye

As salam....

Hai uols...ada sihat ke ri ni..

Me?? Ok je cuma sengal2 sket sbb bersusah payah wat workout kat umah...hehehe..nak kuwuslah katakan... kahkahkahhh.. try to workout sbnrnye ni... nak g gym mcm malas so wat lah kat umah... wat masa ni berjaya menten tuk lakukan di umah..kali ni wa tekad beb...hehehe...

Ok actually bkn ni yg ako nak share ngan korang smua tp tetiba je ako blank nak cete pe sbnrnye sbb excited sgt nak kuwusssss kan badan... hahahhaha... nasib badannnn.. sian kat lemak2 ako ni.. lama dah wat penempatan tanpa izin.. la ni kena singkir secara kejam halus oleh tuan tanah... kah kah kahhh...

Ok2..ari ni ako tak workout tp ako workout cara laen... caranye ialah....... mengemassss umahhh.. aiyohhh... disebabkan rajin yg dtg menyinggah ni jarang-jarang berlaku maka ako pon watlah sket perubahan ke atas tempat beradu ako... ako angkat katil...eerkkk..tuk dialihkan ke tempat laen.... maka hasilnye.....menjadi laenlahkan...ngeèe..

Ok ako dah merepek meraban dah ni... time tuk layan lelaki lari plak..nak rehatkan bdn yg masih ada sengal2 ni...

Chow dulu lah yekkk...jumpa laen entry..

Daaaaa....

Wif luv...
Mspeace2u...
Xoxo

Thursday, April 3, 2014

Aduhaii

As salam...

Aduuhh sayanggg
Aduhhh kasiiihhh
...............................................

Dia sakit arrr.... aduuhh
Jaga leklok yek diri tu...
...............................................

Wahai hati...
Janganlah bersedih
Wahai hati.....
Cuba bawa bertenang
Wahai hati...
Tak mo lah risau sgt
Wahai hati....
Bawa berdoa sokmo
Wahai hati....
Jauhkan dari sifat negatif
Wahai hati...
Basahkan dgn ZIKRUALLAH

IN SYA ALLAH....
Tiada apa yg berlaku....

Amin