Animated Superman Logo

kebabow


Lonely Me

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Monday, May 23, 2011

off9

hai all

salam to all

for time being ni ako tak kan update apa2 kat blog nie yek
ako perlukan masa tuk 'pulihkan' balik blog ako nie..
laei pon tak der sapa pon kan nak baca blog ako yg ntah paper ni kan...
hehehe..paper pon..ako akan update blk blog nie dgn entry yg baru..
entry yg tak kan ada kena mengena ngn feeling2s ako selama nie..
entry akan dtg ako akan masukkan cete yg terjadi kat sekeliling ako..
apa yg telah berlaku sepanjang ako hidup ni..chewahh
segala perasaan ako,ako tak kan update kat cni laei..

tuk makluman korang jugak...segala bagai perasaan ako,
ako akan update kat blog ako yg 1 laei...
tak kira ler apa perasaan ako ketika itu yekk..

apa blog ako yg1 laei tu??
ermmm..wat masa ni BIARLAH RAHSIA..
hahahahaha....

ok ler...takat ni ler yekk..
hope ako akan 'baik dari sakit' ako nie..
hihihihihi...
dan kembali on9 di sini dan jugak FB...
selamat tuk semua..
bye n take care babes.......

EppY 2gETheR....

Saturday, May 21, 2011

bLacK

Lirik Lagu Andra and The BackBone - Hitamku

Masih Adakah Separuh Hatiku

Yang Ku Berikan Hanya Untukmu

Ku Harap Engkau Masih Menyimpannya

Jangan Kau Pernah Melupakannya



Reff 1:



Maafkan Kata Yang Tlah Terucap

Akan Kuhapus Jika Ku Mampu

Andai Ku Dapat Meyakinkanmu

Ku Hapus Sikapku



Masih Adakah Separuh Janjiku

Yang Kubisikkan Hanya Padamu

Ku Harap Engkau Masih Mengingatnya

Jangan Kau Pernah Melupakannya

Back to Ref 1 : 



Andai Ku Dapat Memutar Waktu

Semuanya Takkan Terjadi

Reff 2 : 

Maafkan Kata Yang Tlah Terucap

Akan Kuhapus Jika Ku Mampu

Andai Ku Dapat Meyakinkanmu

Ku Hapus Sikapku Untukmu
Simpan Separuh Hatiku
Ku Hapus Sikapku Untukmu 
Simpan Separuh Janjiku
Ku Hapus Sikapku Untukmu 
Simpan Separuh Hatiku

Simpan Separuh Janjiku
Simpan Separuh Hatiku
Simpan Separuh Janjiku


eppy 2gether...

 

Tuesday, May 17, 2011

aduhhhaii

hai all

cuti ako dah semakin tenat..
sok ako dah nak kena blk ke tempat tak berapa nak asal
aduuhh..
bila pk pasal keje...
mmg macam tak nak balik laei
tp bila pk pasal DEAR..
aduhhh...
ako kena blk jugak
hehehehhe

ada kena mengena tak?
hehehhee..
suka ati ako ler kan
blog ako
ako punya kisah ler..hahahhaha

...ePPy 2getHer..

Saturday, May 14, 2011

balik kg



elloww
minggu ni wa balik kampung
lama sket wa amek cuti kali nie
sajer nak rehatkan otak yg semakin hari semakin serabut..
heheheheh


paper pon wa nak enjoy selama yg boleh kat kampung wa nie


chow chin chowwww..

...eppy 2gether..

Monday, May 2, 2011

heLLo..

hello hello helloooo
ada sesapa tak kat sana?
sy lapo nie
dah dua 3 ari makan meggi jer ni
ada sesapa leh tlg masakkan tuk sy takk..
tolong ler sy yekk
kasihanilah sy yekk
huhuhuuh

*sajer jer nak buang masa kat blog sendiri..
ngeeeee...* tp mmg lapo pon..huhuh

eppy 2gether....

Dugaan.....

Assalamualaikum wbt

hai all
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
perghhh teteba jer kan..
mana tak nyer...mggu lepas saat yg menduga ako ni
firstly, moto ako wat hal kat tepi highway..
dah ler ako sorang gadis yg berpakaian ayu
ketika waktu kejadian tu..
maklom ler odw nak g keje ler katakan
tetiba tgh sedap layan perasaan atas moto..
ada bunyi krok krek lak kat tempat belting dia...
aduhhh sudahhhh...trus mati engin...
la nie tersadai kat opis..
tggu dak bengkel tunda moto...tp tak tau ler bilaaaa
waaaaaaa windu kat nyamookkkkk ako ler..hukk

2ndly, kete plak wat hal gak.
tp nasib bek ler ada pegawai ako yg tak blk laei
so mintak tlg g beli jumper
bateri kong ler plak
mengikut kata pegawai ako tu
bateri kena tukar..
n telah diperaku oleh bapak ako gak
waduuhhhh ongkos kena kuar laeiii

macam2 dugaan ako trima mggu lepas
tak settle laei tambah plak
masalah peribadi...
argghhhhh nak ajer ako lari diri g afrika....
jadi sukarelawan haiwan laei baguss.......
tensseeeennnnnnnnnnnn

**aku perlukan dia saat2 macam nie....ermmm

T_T eppy Together...