Animated Superman Logo

kebabow


Lonely Me

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, June 12, 2010

kenapa ekk??



....ermmmmm.....nape ekk kita perlu ada rasa terluka??kenapa jugak kita perlu ada perasaan terasa..tak leh ker kita rasa happy sepanjang masa..kenapa bila nak happy ada jer dugaan yg mendatang...kenapa semua ni mesti ADA???kenapa perlu wujud perasaan seperti itu...huhuhuhu..kuat ker ako tuk menjalani kehidupan seperti ini???yuppp..ako yakin ako boleh melepasi kehidupan itu walaupon pahit tuk ako telan..walaupon berliku perjalanannya...selagi kaki ako kuat untuk melangkah dan akan ako pasti kan langkahan itu akan jauh dr yang biasa......ako akan pastikan ako juga mampu tuk berdiri dan melangkah penuh gah...tak kira ler apa pon org nak kata pasal ako..janji ako happy dan tenang...


...EPPY 2GETHER..

Sunday, June 6, 2010

hilangnya cintamu filianti vlee ost lagenda budak setan


Bila cinta kini.
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Ternyata memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu...
Dalam harapan



sob sob sobbb...huhuuhu...sedih ler plak bila tgk cete ni...padahal time skolah dulu bila baca buku dia tak der ler sodeh mana pon...mayb sbb tak der sound effek kot..kalo tgk movie...siap ada sound effek tu yg laei nmpak kesyahduan terserlah merlah...maklom ler kalo baca buku jz baca tanpa ada sound2 kebabooo tu langsung..hehehe...apa apa pon ako layannnn gak ler cete nie...tangkap leleh tp ako tak leleh cam org yg duk sblah ako ni..hehehehe..jgn mara aaaarrrr..lalalalalala



.^_^  eppY TogeTHer..