Animated Superman Logo

kebabow


Lonely Me

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Friday, November 30, 2012

Puisi ke pe ni...???!!!


mengharap CINTA yg tdk pasti
biarpun sukar menerimanya
aku hanya di sini
mengharap menanti
biarpun tiada harapan

masihkah kau ingat?
janji CINTA kita dahulukala
adakah kau merindui saat-saat bersama?
atau hanya aku sahaja yg merasainya.....

air mataku mengalir deras ke pipi
menyelubungi di setiap sudut wajahku
kerinduan ini mencengkam sanubariku
hingga menyesakkan saluran penafasanku

sampai kapan harus aku berterusan begini?
meratapi sebuah kematian CINTA yg tdk kesampaian
menonton akan bayanganmu diperkarangan mindaku
menjadi rakaman yg sgt berharga dan tak ternilai

CINTAku...
dengarlah bisikan hatiku
disanubari ini masih lagi dirimu yg kudambakan......

CINTA PERLUKAN PENGORBANAN


*eppY 2gehTer*



Monday, November 26, 2012

Part 2- USS


AsSalamualaikum n Salam Sejahtera uolsssss

entry kali ni part II nye yekk.ako dah janji nak cete kan kankan..so ni ako tebus blk janji2 maneesss ako kat korang yekk..jgn tuntut laei pas ni ekk..hahahhaa..n sowi gak sbb lambat nak update....ako sgt bz dgn macam2 hal lately ni...ni pon baru je balik dr kursus selama 5 ari stret...huhuhuh

okayyy.. contd.....kami tiba sana dlm kol 955am...5 min laei USS akan kami takluki...hahahaha...so sampai je kat globe berputar USS tu..apa laei..kami pon truskan aktivit utama kitrg iaitu...AMEK GAMBO sendirilahh... apa daaa....hahahhaa..sgt jakun. =) ...kalo tak amek gambo nnti tak de bukti yg kukuh yg menyatakan bahawasenya kami dah penah mai sana...tui tak?so ni lah bukti kukuh drpd kami.....

masa  ni dah ramai org beratur... huhuhuhu 
ok lepas je si penjaga tiket tu tgk tiket, kitrg pon bergegas ke tempat 3D Transformer..woody wood packer duk tgh berlegar2 kat tepi jalan nk masuk tu pon kami takat jeling sipi2 je sbb nk kejarkan Transformer tu..maklomlah, kat sana paling ramai yg akan terjah dulu...laei satu sbb kami tak nak buang masa sgt...ngeee.....sampai je kat pintu Transformer kitrg masih laei dlm keadaan jakun berlari sbb nk berebut bratur masuk ke dalam...hahhaa..poyo plak rasanya...tu pon nak lari2 gedik...ekekkeke.. tp pape pon tahniah pd kami berdua sbb berjaya beratur ditmpt sepatutnye... =)

beratur punya lah panjang... haiiissshhh ...sgguh menguji kesabaran n bila dah nk sampai ke depan skali tu..boleh lak dorg stop jap sbb alasan nk tambah kete..so almost half n hour gak kitrg lepak kat Transformer tu...awatlah tak nk tambah kete sblm nk buka..ni dah ramai beratur barulah terhegeh2 nk tambah tu ini...sgt2 piss offff time tu...tp disbbkan tujuan utama mmg nk masuk so kami pon bersabar je lah...pasrah dgn keadaan di sana.......

penat berdiri maka kami pon duk seketika sambil tggu depa tambah kete laei...
ngn Charlie Chaplin....teruja sungguh tgk aweks berdua ni kot..aheks 

akhirnya.....selepas tamatnye sesi beratur yg agak panjang dan lama , ako pon kuar dgn wajah yg sgt ceria... kiut kan..wakakkaa.....

pas Transformer kitrg trus attack Lights, Camera, Action..kena  relex2kan jantung jap..sbb Transformernye 3D sgt2 menakjubkan...ok, kat cni kitg diberitau mengenai Steven Spielberg (betul ke ejaan nama dia ni..erkkk...huhuhu).. cth set dia mengarah...ok kat cni ako tak de pic set mengarah dia tu..sbb ako takut kena halau bcoz of my camera kuarkan flash...apa ke bodohnya ako kan..off kan je lah flash tu..ye dakk..tp sbnrnye ako tak nmpak pon sapa2 yg amek pic kat set tu...tu sbb ako wat alasan ada flash camera tu...hahaha..sengalll.kan dah rugi tak dpt amek gambo....tp kat sini pon besh gak..sbb mcm real yg amat..ngn bot kat atas siling tu terjatuh, ada ribut, taufau bagai, tingkap set tercabut melayang2..owhh ok melayang tu ako tipu je...jz tercabut n terangkat cam tu je ...hehehe....kat permukaan air lak dorg kuarkan api...terasa bahang lak seketika kat set tersebut..tp it was so cool okay..i loikeeee...pasni kalo dtg laei ako kena masuk n amek gambo...hihihihi...

part yg dinanti-nantikan..jeng jeng jenggg...roller coaster CYCLON..makk aii punyalahhh teruja ako sampai tak terkata dek kata2lah bila tgk roller coaster tu...eeeiiiiii takutnye tp i loike....tak adventurelah kalo dtg cni then tak maen roller coaster yg ala2 nak tercabut gigi ni...hahahhaa..seyezly..ako sgt2 suka game yg macam ni...n sorry gak ako tak de pic tang CYCLON ni..korang leh google sendiri ekk..tp mmg besh..dah ako akan pastikan ako akan naek laei kalo ako ke sana laei skali... =)

byk tempat yg kitorg dah letakkan kesan jejak kaki kitorg kat sana... antaranya kat Ancient Egypt...roller coster yg sgt sgt sgttt..erkkk..g try ekk...hahahhaa.. pastu ke castle Shrek...Far Far Away..tgk cete shrek in 3D..amboi donkey maen renjis2kan bersin dia kat kitorg...eeiiuuuuuuuuww... =)..tp mmg besh..so dtglah yek kat cni..wahhh promot abes ako kan..patut USS kena bayar tips sket kat ako ni...ngeee....

pas dah settle semua aktiviti luar, kitrg pon truskan aktiviti dalaman plak...SHOPPING time..hehhehe.. tak shopping mana pon huhuhuh..kira time2 petang adalah tuk aktiviti santai bersama kedai2 nafsu dan mengejar ala-ala gediksss karektor2 yg bertempiaran di jalanan tu...sgt teruja ketika waktu kejadian tu...jakun seketika.. hahhahaha .....

sebenarnya byk laei tempat yg kitorg jalan tp tak ingat nama benda2 tu semua..so sowi uols... =)

n now ako malas nk meleret panjang2 entry ni wpon keadaan dah nmpak mcm sgt panjang..so ako jamu korang semua dgn gambo2 yg sgt gojes dr ako dan kawan ako...hehehee...jgn muntah darah sudah yekk......soooo kita EnjoY....hehehehehhee...

shrek ngn wife dia fiona...comey gak kan kami...lallalaa


weols ngn the characters of Seseme Street.....

tadaaaaa.... Madagascar in Da House

wif peguins
kungfu Panda..yeyyyy...suka suka suka sgttt.... 

bersama antu-antu mat salleh..teater musikal yg sgt asyik skali... ni last part kitorg g tgk sbb kaki dah menjerit soh berehat sebentar... 

ok actually byk laei pics yg ako nk tunjuk kat korang tp rasa cam dah lotih plak ni..hehhee..takpelah..sket2 sudah kan...kang byk2 lak korang lak akan muntah darah plak..maklomlah nmpak cam kiut miut je kitorang kan kan kan...hahhaa..kan dah cakap...ada yg dahh wekksss...ada kami kisah??kahkahkahhh...

so ako rasa korang patut pegi sana tuk mengEnjoykan diri..pada meke yg sgt2 stress tu ako sarankan korang g lah bercuti kat cni yek...n sediakan duwet yg agak melampau byknye ek..sbb apa...ako tukar tak byk pon tp nafsu membeli tu membuak2 sampaikan ako terpaksa menahan nafsu membeli tu..huhuhuhu.. nak wat camne...nama pon nafsu kan..serakahhh betul nafsu ako time tu.. hahahahhaa.....

ok peeps...ako dah tak larat nak menaip laei..seyezly, ako asek tgk je gambo kitorng ni...haiisshhh nk kena p laei ni....oppsss tp bila??? TUNGGUUUUUUUUUU...lalalallaa....


@ ePPy 2getHher @



Sunday, November 18, 2012

USS here we are....part 1

AsSalamualaikum n Salam 1 Malaysia dan juga luar Malaysia... =)

Tanggal 14 November 2012 bersamaan 29 Zulhijjah 1433
ako ngn kawan ako p USS..

amacam....tiket sudah ada...eeeeeiii tak sabarnyeee..lalallaa

seperti yg kami jangkakan...
ramai org n ptg tu akan ujan..huhuhu
takpe...disebabkan otak kami cergas dan aktif laei
maka sesampai sana mmg kitorg akan attack baju ujan dulu...
so kami pon p lah beli baju ujan (selepas sampai n sdg beratur tuk masuk ke dlm USS)
3 dollar sehh..dah naek sedollar...=(

sebelom sampai sana, kitorg kena berkumpul kat depan Tune hotel di Danga Bay JB..mengikut kata kawan ako, bus akan dtg dlm kol 7.30am..n kami dah sampai sana dlm kol 7.00am..so teruja tak teruja kitorg time tu..setgh jam awal laei tau.. INTERGRITI..hahahhaha..poyozzz kan kan kannn..dan kami bangun seawal 530am okaayyy...amboiii paginyeeee... =)
time ni tak ramai laei org yg ada depan otel tune..tp pas kitorg melangkah masuk kat depan  tembok tune tu..amboiiii ramailah plak org kat dlm tu..huhuhu..kompom kena berebut kat USS nnti...waaaaa...


tunggu punya tunggu...bas kami tak kunjung tiba laei..ako dah mula resah gelisah..asek2 bas org laen yg sampai dulu..cesss...denguss hati ku...kawan ako mula bersuara...'jap lagi ada lah bas kita'...haiiiiss punyalah teruja sampai bas dtg lambat pon ako dah bingit..ako kan INTERGRITI maka bas pon kena gak mcm tu..hahahhaa.. poyozz kali kedua..aheks

at the last sampai gak bas kitorg tu...nasib baek yg tukang handle tu kecik molek n nampak comey je.. so ako pon jadi cool balik...apa laei..bas sampai je kitorg duk ngejar bas tu..last2 uncle tu kuar dr bas n tutup pintu..harapan nak naek dulu pon berkecai...huhuhu..so kami kena tggulah laei...takpe..sekurang2nya bas dah ada depan mata..so rasa lega sket..bukan apa, ako takut kena tipu je..hahaha..motipppp!!!

ok bla bla blaaa.....kitrg pon naek bas n gerak dlm kol 7.45am jugak lah..sampai kat imigresen dlm kol 8.15..kat tambak johor dah mula jem...kete byk, bas pon byk..motosikal laeilah berderet2..kebanyakkan org mesia esp org johor ni ramai yg berkeje di negara jiran so tak heranlah bg ako kenapa byk motorsikal kuar masuk kat tambak ni...

check point pertama..turun dr bas sbb nk p check pasport lepas ke dok...lokasi : imigresen Malaysia..perghh yg kat cni mmg dup dap dup dappp..maklomlahh takot tak lepas..(pssstt nak tau nape dup dap dup dap...sbb ako dah lama benti byr duwet PTPTN..huhuhu..bkn tak nak byr...tp thn depan baru stat nk byr blk sbb ekonomi ako baru nk kukuh blk..so jgn ingat ako ni peminjam tegar plak ekk...no no noooo...hikkk)...Alhamdulillah...legaaaa sbb ako terlepas drpd kena tahan kat tambak johor tu....hahhahahaha.....so naek blk kat dlm bas dgn hati yg sgt teruja.. cabaran pertama dah berjaya..yeyyy!!!

bubye JB..sy g seberang jalan jap ekk..malam kang baru blk tau..do miss me yek...hehehhe

check point kedua...lokasi : imigresen Singapore...so kami kena turun dr bas laei skali n kena bawa apa2 jenis barang yg ingin dibawa masuk ke dlm Singapore..okay fine...dorg ni memang stret gilew...so uncle bas dah warning awal2 jgn TINGGALKAN apa2 barang dlm bas dia tu..tuuu diaaaaa....warning baekk punya..hikkk... kami pon apa laei... menurut perintah je lah..kang tak pasal2 dia tak mau bawa kitorg kat USS lak...waaaaaaa..melalakkkk kami nnti... =)..ok cont so pas check mcm biasalah trus naek bas balik..n the time to have fun semakin hampir............................

situasi dlm bas : tido sejap sbb mata masih berat laei..tp hati dah terlonjak2 gedik tak tertahan..
ni situasi selepas tamatnya sesi mengecheck pasport yek...

ok...ako sambung ke'excitedtan ako kat part 2 plak ekk...hehehee..
bas stat gerak je mata ako pon stat katup..bila dah katup so ako tak tau lah apa yg berlaku sepanjang perjalanan ke sana...tup tup ako buka mata dah nampak castle shrekkk..waaaaaaahhhhhhhhhh....trus terbuka mata ako dan tak rasa ngantok laei..lalalalaa..dah sampaiiiii....

.......ok to be cont...... ngeeeeee..jgn maraaaaa.... =)

@ePPy 2geTher2@


Tuesday, November 13, 2012

Baby Sitter

Salam to all


pe kes entry kali ni? nk cete sal baby sitter ke?
or ako yg kena sitter baby kan ...hahhaha


ok lor stret to the point..baru2 ni ako blk kg..
maklomlah saje amek cuti panjang sket
sambut deepavali ngn awal muharam di kg..
laei pon ada aktiviti sampingan yg laen gak tats y lah ako amek cuti yg agak panjang sket..nak p berhoreyy kat USS plus nak release tensen gak...huhuhu

so sepanjang ako kat kg...keje sampingan ako mcm biasalah..makan tidoq makan tidoq...lalalallaa..ada gak ako wat keje2 laen tp malas nk mention je..ahekssss...maka nk pendekkan cete laei..walaupun tak panjang sgt mukadimah ako...erkkk tk panjang kot...ngeee...ok stop..contd ok...makcik ako..merangkap adik ibu ako menghantarlah anak2 dia ke rumah ibu ako...maklomlahhh kan cuti sekolah...plus ibu ako mmg tlg jaga anak2 makcik ako pon....

anak2 makcik ako merangkap kazen2 ako lah tu kan bila makcik ako dah ada anak kan kan kan....hahhaha...dorng ni 3 beradik...yg sulung darjah 5 yg tgh lak darjah 3 dan yg bongsu baru 5 bulan..

nak dijadikan cete...ako kena jaga yg kecikkk skali tu..hehhehe..prektis awal2...kahkahkahhh...

1st day ako jaga...ermmm tak de masalah pon..ako takat dukung je lah..n tukar pampers bila dah berat je lah yekk..yg laen ibu ako yg uruskan...semuanya berjalan lancar..tp bila dia nangis je ako trus pas kat ibu ako...hahhaa...rupa2nye nk susu je pon...gelabah tak tentu pasal lah plak..ako ingtkan dia tak suka kat ako..berani dia tak suka kat ako kan kan kann...mmg kena buli ngn ako lah kalo itu yg terjadi...wakakakkaa...(devil laugh...opppsss)...

2nd day...pagi2 laei pintu bilik ako dah diketuk oleh kazen ako yg sulung merangkap anak makcik ako yg pertama tu..rupa2nya dia soh ako jaga baby jap sbb nk tlg mak ako wat biskut raya..(ok biskut raya tuk jiran ako yg beragama hindu..sbb hari deepavali..ibu ako mmg dah jadikan tradisi membuat biskut tuk jiran2 kitorg..ako tlg pape yg patut je..ngeee)...so ako pon ngn berat mata ameklah baby tu kat kakak dia tu...huhuh...dlm hati dah menjerit mntak baring atas katil laei sbb mlm sblmnye ako tak leh tido...di serang angin kus kus..hahhaha.....pape pon ako kena gak jaga baby...again baby sitter for tat day...kali ni...ako dah pandai nk tidokan dia..dan ako berjaya wat dia terlena dlm dangkapan ako..hahhaa...gereklah ayong..ayong boleh!!...lalallaaa...ok sambil dia tido ako pon lena skali lah kat sebelah dia...amek kesempatan..

sambil ako lenakan diri ako tu...boleh plak ako mimpi..haiikkk pelik sgguh mimpi ako tu..ako kat satu majlis perkahwinan...tp dlm mimpi ako tu ako terlena gak..tup2 pengantin dah sampai..n ako pon kelam kelibut tuk bersiap..tp malangnya ako bersiap bahagian atas je..maksudnya ako tak pakai kain tp ako pakai baju je..gosshhhh apa kejadahnya mimpi tu pon ako tak pasti..malu siot...pas dah malukan diri ako pon beredar..tp peliknya...ako tgk kedua2 belah kaki ako ada kesan luka yg amat byk ok...huhuhu..terkejut ako sampailah ako terjaga dr tido ako yg sbnrnya...bgn2 ako tgk baby yg lena td tu pon dah tak de kat atas katil..upe2nya ibu ako dah amek tugas dukung tu blk...hehehe..ako pon apa laei..truslah bgn dr atas katilll...yg musykilkan ako laei..time bgun tu bdn2 ako terasa sgt skt..dr bhgn bahu sampai ke kaki...adusss..pe kess ni plakk...padahal ako tido cam biasa je...

ako pon duk pikiaq lah dalam2..maybe ako duk dukung baby dr td kot..pastu bawa kesana kesini tu yg terasa skit kot..hehhehee....boleh tak ako rasa cam tu..tp ako tak salahkan baby tau...faktor usialah katakan...hahahahhaa........

so kesimpulannya...kalo korang nak dapt baby kawenlah di usia muda bwh 30thn...sbb bkn senang nak jaga baby ni tau..kena ada kudrat yg umpphhh...ngeee...tp pape pon soal jodoh rezeki ajal maut kan di tgn ALLAh..DIA maha mengetahuinya.. kita sebagai hambaNYA hanya berdoa yg baek2 tuk diri kita je yek..^__^

ako dah terer tuk ada baby sendiri...ehh..erkkkkk...apakah???hahhahaa....
mimpi yg sgt jauh kedalam...ohh tidakkk....hehehhee..

ok lah..ako nk stop kat cni dulu yek..nak siap2 barang sbb mlm kang ako nk p tido umah kawan ako..sok kami nk p berhooreyyyy kat USS....walaupon hanya  berdua kami akan pastikan tiada yg boleh menghalang kami untuk menakluki USS tersebut...muahahahahaha.!!!!

peace yow
^__^ eppY 2getHer


Monday, November 12, 2012

apa kes??

salam uols

hye ..

so apa kes korang ri ni?

makan tido je ke apa?
ako?ermmmmmm

lbh kurang cam tu lahh..
hahahha..
tak de lah

ooo td ako tgk cete 'bukan cinta biasa'
lakonan nasha aziz uolssss
waaaa..my fave artis gtuu
i loikeee
nasha ngn ako lbh krg je
cuma dia kuwus sket lah dr ako
ako ni tak de lah gems sgt tp
kalo nak bandingkan ako ngn nasha mmg tak sama r
tang badan je lah..
yg laen smua sama
huahuahuahuahuahua...(mesti ada yg muntah darah kan kan kan)
apa kesss???sampai nk muntah darah..
ngeeeee

oohh yeee
korang penah gado tak?
kompomlah penah kan kan kannn
tak kiralah gado ngn sapa pon
janji ada gado...hikkk

ok kat cni ako nk cete sket sal ako gado
ako bkn gado ngn sapa2 pon
ako gado ngn sidia..
ok fine mmg ako ngn dia tak de pape
so wat?? huhuhuhu
saje je nak cete gak sal sidia
winnduuulahhh kat sidia.....
waaaaaaaaaaa..
gedikksss kan ako...ngeeee
apa kess??? =)

time gado2 ako ngn sidia

...cari henpon pastu g kat message/watsapp...taip 'windulah..huhuhu..'(contoh)..pas dah taip..duk baca berulangkali...pastu pandang atas then pandang blk kat screen henpon...mata terkebil2 baca ayat yg sama berkali kali....ibu jari dah nak tekan 'send'...pastu tak jadi 'send'...backspace/delete blk ayat tersebut....last2 off henfon n campak henpon ke tepi......

APA KES??????

ok fine...tu maknanya ako sgt2 teruja windu kat dia..sgt okay..waaaaa....kejadian tu slalu je terjadi pd ako
tp disebbkan ego ako menguasai hati dan pemikaran ako maka ako putuskan untuk ikut apa je 'ego' ako soh wat...ooooo sgt kejam bak kata hati ako..tp nk wat cam ne...dah terlambat...ako dah delete pon...huhuhu

dan ako rasa korang pon penah gak wat mcm tu gak kan kan kannn...
elehh tak nk ngaku lah tu
kadang2 ngn kawan2 pon sama gak ...tui tak?..hehehe

lama tau sy tggu saat tuk bersama tp sy lupa yg kita dah tak de pape...
awak milik sy hanya tuk sementara waktu je..
dan sy hanya dpt miliki hati awak tuk seketika...
tp sy bersyukur sgt sbb dpt mengenali diri awk..
awak jaga diri baek2 yekk
sy syg sgt2 kat awak!!!!



so kes yg seterusnya akan dibincangkan dan disiarkan pada waktu dah hari yg akan dtg...haahhaa...poyolah...pahpuhpahpuhhh..dah g tido...



ok korang..ako chow dulu yek..jumpa laeii
ooppss sebelom tu..selamat berangan...hehehehe
n pada sekalian alam esp warga mesia...ako nk ucapkan selamat hari deepavali pd semua yek..kitakan 1 MALAYSIA....Malaysia Boleh!!!..yeyyyy....

daaaaa

Wassalam.....

^__^ ePPy 2geTher ...

Sunday, November 11, 2012

JEANS??


salam

hye uolsss
jeans??
ok tak de pape pon
saje je nk wat gempaq
tiba2 rasa nak updet pasal jeans ni

ok cete nye bermula seperti ini...

aku sbgai sehelai jeans
aku ramai kawan
dr jenis denim sampai lah yg dah lusuh bagai
ada skinny jeans, stret jeans, baggy jeans
ada yg panjang ada yg pendek
tu semua geng2 aku lah
tp aku ni jenis jeans 'katek' je
hahahhaa
tak pe lah janji aku masih dlm kategori jeans
tui tak??hehehhee

suatu hari yg indah (indah kot)
aku di pakai oleh bos aku
dia bawa aku p jalan2
aku sgt teruja sbb bos aku bw aku p 'berjimba'
sapa yg tak suka berjimba ramba ni kan

tp tiba2 aku rasa sedih sgt2
nape aku tertiba je nak sedih bagai ni kan
huhuhu...
sbb bos aku tinggalkan aku
dia pergi mana ntah aku pon tak tau
ermmmm sgt sedih
dia tinggalkan aku di sebuah rumah yg ada penghuninya
apa motif disebalik peninggalan aku di sana pon aku kurang pasti..huhuhu
dan sehingga kini aku masih laei 'tergantung' di sana

psstt ako rasa aku tau apa motif bos aku tu..
gedikksss tul rr..

persolan yg bermain2 diminda aku
kenapa aku berada di sini????

*aku di sini bermaksud jeans tersebut yek kwn2

ok cete sal jeans dah tamat wat masa ni
next time ako cete benda laen plak yekk
cete sal aku sbgai iphone ke..
or aku sehelai baju T yg ada lambang S ke yek...
hehehehe

skrang ni otak tgh blank..
asek pikir nk p vacation je
kan besh kalo ako ada biz besar2an
duwet lak berlambak2
n then leh g bercuti ke mana je ako nak p
huhuhuhu
mimpi yg indah sgt..hahahaha

oklahh
nk out..tido laei besh kan kan kan..

@ eppY 2getHer @

Sunday, November 4, 2012

cinta,syg,windu,mantan???


Cinta???
mana CINTA?
dimana ako nak mencari CINTA?
CINTA ako tuk siapa??

Sayang???
siapa yang ako SAYANG??
kenapa ako SAYANG dia??
wajarkah ako SAYANG dia?
dia SAYANG ako mcm ako SAYANG dia ke tak ek??

Rindu??
apa itu RINDU?
rasa RINDU cam ne weiii???hehehehe
haruskah ako truskan RINDUku pd dia??
siapakah ako tuk RINDU kat dia?
haisshhh RINDU ni..suka wat ako gelisahlah....

mantan??
Mantan tu apa?
ada apa dgn MANTAN?
kenapa dgn MANTAN?
bagaimana boleh jadi MANTAN?
siapa MANTAN ako???

apa kaitan semua ni???
hiisshhhhh ada kaitan kot..
tp kaitan ngn apa,sapa, apakahhhhh...erkk??

AKO lah..hahahhaha
ako SAYANG, CINTA dan RINDU kat MANTAN ako..
(dululah)
erkkkk boleh ke mcm tu laei...
bole kot....aargghhh ntahlah..
dah nak rasa cam tu...
nak wat laguuu manaaaa...
huhhuhuhu

hhaiisshhhhhhhh.......abes pikiaq dah ni...

jawapannya......lu pikirlah sendiri...huhuhuhu

*jgn wisau...tiba2 teringat je...=)
kenangan tu dowh..hahhahaa


~~eppY 2getHEr~~



Thursday, November 1, 2012

let go WANA



ku jadi tdk tentu arah
entah apa yg ku kuatiri
makan minum ku dah tak terjaga
asyik memikirkan tentang kamu

mungkinkah benar mengapa ku tdk menyedari
lepaskanlah lepaskan semua
tiada makna jika bersama
dalam hidupku oh setiap hari
yg kita pasti ada masalah
lepaskanlah lepaskan semua
tiada makna jika bersama
dalam hidupku oh setiap hari
yg kita pasti ada masalah dengannya

ku jadi tdk tentu arah
entah apa yg ku kuatiri
sejak jadi cerita itu
cerita itu


lalalalalaaa.........................
ye ako lepaskan
tima kasih WANA...
sbb nyanyikan lagu ni ekkk
sy sukaaa sgttt2...
besh lah lagu ni
sesuwwaaaiiiiiiiiii saat ini
ni duk dgr laei ni
dah byk kali ulang2 ni
syokkk yg teramat sgt
tak tau nk luahkan cam ne laei ni
hahahhaa
terbaeklahh cik WANA...

i owe u 1 yek...

adios amigos
luvu lah wana...hahahhaha

@ ePPy 2getHEr @