Animated Superman Logo

kebabow


Lonely Me

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, March 31, 2012

pics speak a 1000 words

    








Tuesday, March 27, 2012

IS YOU!!!

WHY CAN'T I STOP MISSING U?
COZ I NEED U
WHY CAN'T I STOP CRYING FOR U?
COZ U MEAN SO MUCH TO ME
WHY DO I NEED U IN MY LIFE?
COZ U'R THE ONLY ONE MAKES MY LIFE COMPLETE
WHY AM I SAYING THIS TO U?
COZ I LOVE U SO MUCH THAT I CAN NEVER LET U GO.....

LIVING A DAY WITHOUT U WOULD MEAN HAVING NO LIFE AT ALL...BUT IF LOSING U IS THE BEST WAY TO MAKE U HAPPY, THEN I MUST LEARN TO LIFE WITHOUT U....
WHEN U LEFT, I LOST A PART OF ME.....sigh.........

Saturday, March 24, 2012

terima kasih CINTA

2thn, 5bln, 4hr


kisah sedih laei kot..huhuhuhu....
apa yg ako rasa sekarang yek?ntah ler....ako tak tahu nak jawab camne..tp yg pasti selama ako bertahan
akhirnye terlepassss gak dlm genggaman...atau mungkin ako tak genggam seerat-eratnya???no idea...
tetiba ako teringat motif ako ke sini....cari keje jauh dr family ako...ermmmm...do i felt regret???mungkin sekarang ako rasa nyesal sbb wat keputusan terburu2 or mungkin mmg dah takdir ako mcm ni...
dr tadi ako asek dgr lagu BERIBU SESALAN....betul ke ako nyesal ni???ako pon tak pasti..tp ada bait2 lirik tu yg wat ako tertacink.....~setelah cinta pergi, ku mengusung duka ini, kisah janji dimungkiri lagi, sia2 ku mencintaimu, setia padamu, percayakanmu...sebak dadaku, retak hatiku, luka jiwaku, dihiris pilu...~......
mungkin ini jalan yg terbaek wat kami...ko ngn cara ko, ako ngan cara ako...ko tahu apa yg ako inginkan dlm hubungan ni..tp kalo ko tak mampu beri,jgn beri harapan.........sakitnye ako yg rasa sbb ako tak de sapa2..tak macam ko...ko masih laei ada...............................!!!!!!!!!!
~Sometimes it lasts in love, But sometimes it hurts instead~....mcm lirik lagu ADELE...mana ako nak cari yg serupa ngn ko...tak mungkin kot..ako pernah janji ni yg terakhir..kalo tak menjadi gak...ako pasrah.....bak kata dayang nurfaizah plak.....~kini hanya duka bersulamkan pasrah, titis air mata tak bereti lagi, namun dihatiku terukir namamu, menjadi memori kekalnye abadi~
ako tak mampu nak tersenyum laei...macam selalu...hari2 yg ako lalui sgt2 terasa akan kekosongannya setelah kita sepakat tuk berpisah....ako berterima kasih ke atas kasih yg ko curahkan pada ako selama dan setakat ni....ako harap ko bahagia dan do pliz forget about me...................
akhir sekali..mmg betul  kata D'Masiv...CINTA INI MEMBUNUHKU......~kau hancurkan aku dengan sikapmu, tak sadarkah kau telah menyakitiku, lelah hati ini menyakinkanmu, cinta ini membunuhku...........ku sadari ku tak sempurna, ku tak seperti yang kau inginkan~........
sekian............takat ini coretan ako........




Tuesday, March 20, 2012

Jangan SIA-SIA kan...


"Jika tak mampu mencinta, jangan pernah sentuh hati seseorang. Jika tak mampu setia, jangan pernah mengukir janji. Jika tak mampu menggenggam hubungan, jangan pernah beri harapan. Kerana hati manusia itu terlalu bernilai untuk disakiti. Terlalu mahal untuk disia-siakan dan terlalu berharga untuk dihancurkan. Pesan pada diri, usah tersalah memberi hati pada insan yang tak sudi, pada insan yang tidak mengerti. Sekali kau memberi, selamanya dia di hati. Sekali kau dilukai, sampai bila-bila tetap kau ingati. Pesan lagi pada diri, hati-hatilah dalam memberi hati sebab ia hanya untuk insan yang tahu menghargai betapa tingginya nilai sekeping hati. " 

ayat di atas tu ako copy kat satu page di FB...maklom ler wat masa ni ako lom secara rasminye tutup acc fb ako so ako leh riki2 pe yg ada kat laman sesawang tu laei ler....bila ako terbaca ako trus otomatik teringat kat insan yg pernah n masih laei bertakhta dlm hati ako ni...ermmmmm....ako dah bagi hati ako pd si insan itu sbb ako yakin ako mampu mencintai si insan tu setulus hati ako...ako beri harapan tp bukan sekadar harapan kosong...sbb ako yakin ako akan capai harapan ako....tp ako lupa tuk pesan hati ako spy tinggalkan sedikit hati ako pada diri ako sendiri spy bila terluka ako masih boleh mengubati sendiri luka ku itu.......

arini ako EL..tk pernah selama ako keje ni ako EL..seingt ako 1st time ako EL masa ako keje kat bank..tu pon ako mntk bantan mak ako tuk kol bos ako..hehehe..tp ari nie ako wat sendiri..ako msg jer lah...tepon..huhuhu takde makna...jiwa ako masih kaco laei.....aduuiii parahhh dah nie....nasb bek tak masuk ER lak....kalo masuk LR mcm tak kena plak ngan situasi ako la nie..hahhahahaha......


take care to myself.....huhuhuh..
bye.....till we meet  again....



Monday, March 19, 2012

hujan dlm hati

hye all...

org kata tak semestinye panas akan berpanjangan sampai ke mlm...mana lah tahu kot2 ribut petir, kilat sambung menyambung  time2 petang hari kan...so....kita jgn lah terlalu berharap sgt...kita leh berdoa dah tawakal pada yg Esa...harap2 tak ujan di waktu petang...so senanglah nk blk umah mcm ako nie..maklom ler bawa moto..hehehhe..tp ada kena mengena ker ngn tajuk ako ari nie???arrhhh tibai ler .....janji ari ni cete sal hujan..tak kira lah hujan kat dareah kawasan jajahan mana sekalipon...kalo nk hujan tu hujan jugak ler kan......

ako ni masih dok terpikir2 laei sama ada nk close akaun FB ke  tak.....kalo ako close ako tak tahu nak bikin apa time2 bosan tp kalo ako tak close...hati ako sakit lak bila teringat peristiwa sal FB ni...segalanye berpunca dr FB..ye lah, ako tak slh kn sgt FB nie...maklom ler kita leh connect ngn kawan2 lama kita tp yg menjadi masalah ako sekarang (dimana ako yg timbulkan masalah ni sampai rumit...huhuhuhu) ni kalo ada yg hack lbh2...mentang2 kawan sekolah ko nak hack lbh 2 ngn partner ako ekk...kang kepala ko ako hentak sampai kena hack.....huhuhuhuhu..............

pening pening pening lahhhhhhhhhhhhh....sampai dlm hati pon dah turun hujan...........

ako chow dulu ler......nanti ako cari idea laen lak....bosan lak asek cete sal hati dan perasaan nie....tp ako hanya mampu riki cete sal tu jer...hehehe...ok lah...challow beteyyyy...

>eppY 2getheR.....erkkkk..<

Sunday, March 18, 2012

panas dalaman

2yrs,4mnts,3wks,5dys

``setahun sudah ku menunggu dirimu, akhirnya kau menjadi milikku.......tp syg kehadiran kekasih lamamu``...opssss berhenti takat ni je dulu lirik tu yek..apa kata kita tukar sket lirik dia tu...mcm ni lirik digubal semula...ehemm ehemmm..testing 123..hehehhe..ok...berbulan ku menunggu dirimu, akhirnya kau menjadi milikku...setelah 2 thn ku bersama dirimu, akhirnyer ......aduii tak sanggup lak nak teruskan yg tu....tp syg kehadiran rakan sekolahmu, menjadi penghalang hubungan kita...........huhuhuhu...MOTIF???ako nak gubal lagu tuk pe lak...hehehhe..

k ler stret to the point.....ako terasa hati....ako kecewa....ako skt hati...ako gile..ako saiko, dan yg paling penting sekali ako SAKIT...sekian...trima kasih... dgn ini ako persilakan korang dgr lagu AKU SAKIT by WALI BAND...jgn wisau ako sediakan lirik tuk korang ekk.....=P



Aku sakit
Bila menatap matamu
Sadarku bahwa engkau bukan milikku

ako tak mampu sebenarnye nak tatap mata ko.bila ako tatap ako lemah lutut...

Aku sakit
Bila ku mengagumimu
Sadarku kau tak pernah mengagumi ku

ako tau ko malu dgn diriku kan..maklom ler macam budak2 sekolah jer peel ako nie...

Bangunkan aku dari tidur panjangku
Sadarkan aku dari mimpi tentangmu
Ku salah bila ku berharap padamu
Salah ku paksa kau tuk mengagumi ku

ako tak salahkan ko kalo ko tak pernah nk kagumi dgn diri ako ni. ako rasa ako hnya mimpi di siang hari..setiap kali ako keseorgan bayangan ko yg akan dtg menemaniku sepanjang hari ako....ako yg salah kerana terlalu obses dgn mimpi siangku....terlalu berharap moga suatu hari ko menjadi milikku sehingga ako sendiri memaksa ko tuk join venture dlm mimpi siangku.......

Kau tak tau perasaan ku
Dan ku tak mau kau tau

mungkin ko tahu perasaan ako terhadap diri ko dan mungkin ko tak pernah nak tahu...tp yg pasti ada ketika nya ako lebih rela pendamkan apa yg ako rasa dan ako tak mahu ko tahu langsung perasaanku ini....

Aku sakit
Jika kau tau hatiku
Karna diriku tak berarti bagimu

ako mmg terasa bila ko meninggikan sore ko dihadapan sahabat baek ko tu...sakitnye hati ako saat tu hanya tuhan je yg tahu...apakah diriku ni mmg tak de value laei tuk dirimu sehingga sanggup ko berbuat demikian????

Aku sakit
Bilakah kau sembuhkan aku
Tak mungkin, tak mungkin sungguh tidak mungkin

adakah lukaku ini akan ako rawat sendiri atau ko yg akan menyembuhkannya???oooo mungkin ye mungkin tidak...

kepada yg berkenaan ako mintak maaf sbb luahkan dlm blog...ako tak pandai nak cete kat org tp ako dah cete kat 1 dunia...tp jgn wisau....nama anda tidak disenarai pendekkan...mungkin ko mungkin gak org laen...mungkin cete ako ni betul or just nak wat2 cete jer kan..paper pon...ako dah lama tak update blog ako....pasni ako akan cuba mengadap blog ako nie sekerap yg bole itu pon kalo ako ada cete nak reka laei ler yek...lalallalaa
k ler chow dulu.....sok keje....daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............