Animated Superman Logo

kebabow


Lonely Me

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, February 24, 2013

kembali segar



salam uolssss

hehehe
apa yg kembali segar ekk

yeeesss!!!

ako lah yg kembali segar bugar setelah beberapa ketika waktu ako agak dirundum kedukaan.. achecchh..mcm kelakar je ayat tersebut kann..tp takpe... bagi can ako nk meroyan kat blog ako sendiri lah ekk.. lalalalallaa....

~~tiba2 kuar lagu JANGAN ADA BENCI by CASEY~~...*wink*

orait guys..pe nak cete ekkk..

ari tu ako ada mention ako g USS laei kan..kali ni ako lepak ngn kawan2 matrik ako lak...kami g ber4 je...smua girls n still virgin..ahekssss.. kitrg g sana by car plak..before this ako g ngn bus pelancongan..amboiii melanconglahhh sgttt kan... hehehhee...

so kami ber4 gerak dlm kol 9am mcm tu...depa bertiga dtg umah i amek i lahhh..kan ako tuan puteri..puii..kahkahkahhhh.... so pas amek ako tu kitrg p bekpes dulu sblm bertolak ke negara jiran...

tup tap tup tap sampai lah kitorg kat sana..lbh krg kol 11am baru sampai gitu....


nampak dah castle my SHREK...dlm keadaan ujan kami ber4 gagahkan jua pergi tau....pengalaman yg terbaekk pada waktu ujan..aheksss




*kitrg tak sesat pon okay...sbb guna papago...hahahha cara kan...ekkekee..*


macam biasalahh dah beratur bagai nak bg depa scan tiket kitrg trus attack Transformer...kali ni nasib ako sgt baek sbb tak perlu nk beratur panjang2... tak berapa nk ramai laei..may b sbb ujan melanda kot..tu yg tak ramai...tp nk jadikan cete pas kami beratur tu je, tgk je kat blakang kitrg dah ramai plak yg berasak2 beratur...fuhh.........lega kitrg antara yg terawal beratur walaupon time tu dah kol 1130 mcm tu...=)

ni lah kami org...ber4 je... ni tgh beratur nak naek transformer.... sempat laei posing gtu..auuwwww

ok..next kitrg trus lepak ke tempat mumia....ako dah penah cetekan tempat tu cam ne kan before this entry..so ako skip yg tu ekk...

memandangkan time kitrog g ni time ujan..so kebykkan aktiviti kami berempat yelah main dgn air... so kami pon g lah jurassic park and water world.....seyesly kena pakai baju ujan transparent dorg tu..so ako nasihatkan kat korang yg nk p tu beli siap2 baju ujan tu yekk...

ni kat jurassic park...

pastu kitrg g attack kedai makan lakk..tb2 pewot masing2 dah kuarkan bunyi yg sgt tdk enak..so kami decide g lunch dulu then baru sambung balik apa yg patut disambung..

makan time....di biayai kawan ako yg pakai baju merah tu...tahnks mak  tiri...ekekekkeke
 pas makan kitrg g water world plak..sblm ni ako tak penah g cni so kali ni ako dpt ke sini...org kata pas makan kite kena rehat2kan pewot dulu baru g sambung maen..kalo tak..apa yg kita mkn nnti terburai2 kuar lak..yuksss...rugiii oooooo...hahahhaaa...


ok yg ni plak kat dlm waterworld.... ada ala2 action movie gitu...mmg best utk rehat2kan minda


pastu baru kitrg g castle shrek..tak perlu ako letak pic kot sbb dah ada pic sblum tu kan kan kannnn.....kita jumpa ke tmpat laen plak ekk..pas shrek kami g madagascar lak..ctu pon tuk relex2 kan lutut pada sapa yg dah terasa longgar dah ekk...bagus tuk sesi merehatkan anggota bdn... 

kite just duduk n lihat je...tuk menikmati alam flora n fauna...bestkan ...hihihihih

ok ako rasa takat ni je lah jalan penceritaan ako..yg laen tu ako penah post kat entry sblm ni.... so ako just sajikan mata korang smua ngn pics kami berempat yg sempat ameklah..tp tak smua lah ako nk upload kat cni kan kan kannnn...hahhahaaaa......ok  guys..enjoy urself as i try to enjoy mine...erkk... hahahhaa...


tu diaaa...ako dah penah naek bfore this..so this time ako tak naek sbb ujan..takut lak plak bila licin2 ni wpon hati ako meronta2 mau naekk...huhuhuhu



ni pic dlm lights camera action hosted by steven spielberg...tak de pon real stevennye...huhuhu.. ni yg sempat ako amek pic...dlm keadaan mencemaskan ako amek pic ni..takut takleh amek pic padahal ramai je yg amek cuma dia tak bagi guna flash je pon..adesss.....terbaekklahh cara pembikinan filem dia....

grammy award goes to....???


oklah masa tuk balik n jalan2 di sekitar orchard road plak..sbb mmber ako nk cari barang kat sana lak...jumpa laei uolsssss......

sebelum balik member sorang laei grab this garret..sgt terbaekklahh..yummyyyy....


ok uolsss..gtg...next entry ako cete sal hatyai-krabi lak yekk..hihihihihi...chaloww beteyy...

@eppy 2gether@








Thursday, February 21, 2013

hurmmmm!!!!!

hye uolsss

tak de mood nk update pasal hatyai, krabi or uss yg ako dah g laei tu...

mood byk ke arah yg tdk sht je kali ni..

ako dah jhannjhii tak nk update yg sedih2 tp ako tewas laei lahhh

its almost a year ako ngan dia pisah tapi ati ako sentiasa ada dia..

ako tak nk trus trusan seksa ati ako ni..tp apa je yg mampu ako lakukan..

bkn ako tak nk dia eppy cuma kenapa dia pilih eppy dgn cara menyakiti ati ako??

adil ke dia wat camtu??? ako ni apa ekk??

bodoh, bangang sbb meratapi kesedihan di atas perpisahan ni..

serius ako tak tau nk cakap cam ne...

dia salahkan ako sbb ako yg mintak pisah..

tp tak terpikir ke dia kenapa ako mintak pisah??

salah ako ke smuanye..

dah berkali kali ako gtau apa puncanye tp dia seboleh2nye kata ako yg punca sgalanya..

aarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!

pompuan tu tak salah..yg salahnye AKO!!!.. yelahh

dia tu kawan dr skolah ako ni kawan waktu bila jerrr..baru je kenai kan..puiiilahhh

FINE!!!!..jgn cari ako kalo akolah punca sgalanyeeee....

BYEEE!!!!!!!!!!!!




Friday, February 1, 2013

La Korn....

Salam

Sa waa dii kaaaa

Sa bai dii maaiiii???

Sa baii dii kaaa...

heehee...mesti terpinga2kan..awatlahh ako cakap siammmm kan kan kannn...
meh cni ako nak cete sket...gini cetenye...sat laei tinggal beberapa jam ako akan fly2 to the sky ke negara yg menggunakan mata wang BATH....cayalahhhh..hehehhe...eeeiiiiii tak sabarnye tak sabarnyeee nk p vacation...cuti2 mesia...opsss silap r plakk..cuti2 thailand...ekekekkeke

jangan jeles uolssss!!!!

erkk ako rasa ni 1st entry ako tuk tahun 2013 ni kan..ermmm rasnye tak salah kalo ako nk wish uols HAPPY NEW YEAR kan kan kan..hehehhee..biar lambat asal wish..tui tak?lallalalala...

oklah uols...ako nk bersiap2 ni...nanti ako update blog ako laei yek..erkk before tat..ako nk gtau kat korang, ari tu kan dlm pertghan bulan januari.. ako g laei USS..tp ni dgn grup/geng yg laen plak.. tak pe, nanti ako akan update gak pasal tu yek.. InsyaAllah.. kalo ada masa lah ek.. =)

oklah...gtg...

p/s--> ako windu dia.... huhuhu

peace yow..

Eppy2geTher..
muuaacchhh...heeheh gediksss