Animated Superman Logo

kebabow


Lonely Me

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, December 18, 2013

111213


AsSalam

hye uols

sihat??? harap segalanya baek baek belaka

ako?? ermm selagi ada catatan kat blog ni slagi tu sihat tu akan ada..
ngeeee

111213..cantekkan num tu
sbb tu cik ta n zain saidin pilih num tu sbb cantek n ada makna disebalik tat num..
perghh tetiba cete cik ta ngan zain plak masuk dlm blog ako ni..pe kess?? hahahhaa

pada ako secara jujurnya ia hanya sekadar penomboran semata mata...tu pada ako lah kan.. tak tau lah kalo pada korang cam ne.. mesti ada cete yg besh or tak brapa nk besh tuk tarikh tu kan kan kan...hehehehhe

dan pada tarikh tu jugaklah ako terserempak dengan mantan ako..huhuhu.. tak semena mena terjumpa okayyy..jgn ingat ako skodeng ke pe.. mmg tak bajet akan terjumpa..dan waktu kejadian tu gak ako agak terkesima terkedu terkaku dgn perbuatan ako dan yg paling terkesan dlm sanubari ako..ako tersentappp..erkk.... =(

ok...cerita bermula dengan kisah sebegini.. pada asasnya ako malas nk kuar lepak bersama geng lepaking ako..tp disebabkan ada sorang dua rakanku ni sanggup turun ke tempat kejadian walaupon tempat meke tinggal tu agak kejauhan dr tempat kejadian maka ako pon bermurah hati tuk menjoin geng lepakingku itu...

pendekkan cete sket..sedang ako menikmati panorama malam tuk mencari2 bahan mencekik maka terjadilah kejadian ako ditarik dilengan..wajahku seakan terpegun seketika ala ala retis ditarik oleh peminatnya....ngeeee....  rupa2nye yg menarikku adalah MANTANku.... tak sangka rabun malamku menjadi2 sampai mantan ako sendiri pon ako tak perasan...ermm nampakkan permainan mataku di situ... maksudnye ako ni kalo kuar g mana mana mmg tak pandang kiri kanan..wat hal sendiri je.. so pada sesapa yg terperasan ako, sila silalah bawa tegur ako yek sbb ako mmg jenis tak pasan orang disekeliling.. hahahahah

ok make it simple wpon sbnrnye ako pon tak tau tujuan pe ako berblog ni....ngeeee...

sebenarnya ako nk gtau yg bahawasenyeeee..ako windu rrrr kat dia...hukk..lama tak jumpa tapi tu lah bila skali terserempak dengan keadaan atau situasi yg tak berapa nk beshhhhh sanngattt okayy...hati ako rasa semacam tersiat2 je...huhuhu... ako tabahkan hati..kena control macho lah babe....depan kawan2 kan..tak kan nak melalak or meratapi sewenang wenangnya..ye dok?..ini ako lahh...lakonan luaran kena mantoppp...hoq dalaman tu kite cete laen kali...huhuhuh...pssttt dalaman hanya tuhan je yg tau.. =(

apa apa pun..pada cik ta ngn zain selamat pengantin baru dan lama..ngeee..peace..

tuk ako??? ermm selamat ako selamanya..hahaha...maksudnye pe tu??? ok biarlah hati ako tabah menjalani liku liku perjalanan kehidupan yg tinggal saki baki ni je...perghh ayat ako ni cam tak leh blah je kan... *wink*

ok guys...ujung2 tahun ni ako kena layan keje lebih banyak dr ako kena layan hati ako yg nan lara ni...so jumpa tahun depan arr yekk.....hahahhaha..

cholow beteyyy..

jujurkan ako dlm penceritaan kali ni..ehh ellooww i mmg honest bila berblog okay..hahahhaha


@eppY 2getHer@