Animated Superman Logo

kebabow


Lonely Me

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, January 9, 2014

the shadow of loging

RINDU BAYANGAN

BILA KUKENANG KU RENUNG GAMBAR WAJAHMU
KISAH YANG LALU TAK AKAN BERULANG LAGI
LUPAKAN SAJA CERITA LAMA
USAH DIRAYU PADA YANG TAK SUDI

JANGANLAH DINANTI PADA YANG TELAH PERGI
HANYA LUKA LAMAKAN BERDARAH KEMBALI
KINI KECEWA TIDAK TERKATA
MENGAPAKAH ITU DISEBUT LAGI

APALAH YANG HENDAK DI KATA
SUDAH SURATAN TAKDIR MENENTUKAN
OOOOOO...
INILAH RAGAM MANUSIA
MANIS DI BIBIR PANDAI BERMAIN LIDAH

BERPUTAR-PUTAR MEBELITKAN KATA-KATA
HANYA LINANGAN AIR MATA YANG MENITIS
PADA BANYANGAN DI ANGIN LALU
MEMBISIKKAN KATA RINDU BAYANGAN


sob sob sobbb...mcm lagu tu lah bila ako kenangkan sesorang...ako hanya mampu melihat gambo dia je...jika terserempak pon hanya pandangan sayuuuu je ako lihat dia dari jauh.. kini dan selamanya..tu jer yg termampu...ako tak nak luka lama berdarah laei..ako tak nak tersakiti laei mahupon menyakiti laei...ako mahu happy sepanjang kehidupanku..sisa baki kehidupan ako tak byk mana pon...walaupon kebahagiaan dia merupakan penderitaan bgku kerna dia bukan milikku  namun ako harus akur dengan lumrah kehidupan ini..mungkin kebahagiaan ako tak sama mcm dia rasai ketika ini...tp ako masih mampu untuk bergembira dari trus berduka...ako masih mampu tersenyum kepada sesapa saja...ako masih gah berdiri walaupon ada ketikanye ako tersungkur dek tersandung batu yg kecil...
Harapanku...semoga ako lebih tabah mengharungi hari2 yg bakal ako harungi ini. Berserah pada yg Maha Esa..

PENJELASAN


CLARITY by ZEDD


High dive into frozen waves where past the comes back to life
Fight fear for the selfish pain it was worth it every time
Hold still right before we crash, cause we both know how this ends
A clock ticks 'till it breaks your glass and I drown in you again

Cause you are the piece of me, I wish I didnt need
Chasing relentlessly, still fight and I dont know why
If our love is tragedy, why are you my remedy?
If our love's insanity, why are you my clarity?

If our love is tragedy, why are you my remedy?
If our love's insanity, why are you my clarity?

Walk on through a red parade, and refuse to make amends
It cuts deep through our ground and makes us forget all common sense
Don't speak as I try to leave, cause we both know what we'll choose
If you pull, then I'll push too deep and Ill fall right back to you

Cause you are the piece of me, I wish I didnt need
Chasing relentlessly, still fight and I dont know why
If our love is tragedy, why are you my remedy?
If our love's insanity, why are you my clarity?

Why are you my clarity?
Why are you my remedy?
Why are you my clarity?
Why are you my remedy?

If our love is tragedy, why are you my remedy?
If our love's insanity, why are you my..



@eppY 2getHer@



Monday, January 6, 2014

sakura cinta




You hurt me, then U say sorry...
But you hurt again...
U say u don't love me..then u show some
love..
Then ignore me again...

... ... U treat me just as a Toy...which u need went

u r bored..

Then u throw away...
Just like a thing that u pick up in
need...only in need..
Then u find it useless... But my heart pains each time I see u happy
with someone else...
because I Still want u to be happy with
Me..
And just want your arms to die in...

JUST WANT U TO BE ONLY MINE..
finaly..it just a WONDERFUL DREAM...
='(


#thanks to MR FB for such a wonderful words =) PLUS i ada edit sket lah ekk..hehehhe


@eppy 2gether@
* sejauh mana kau pergi, kau tak akan pernah jauh dari HATIKU*  mana jua ku pergi..aku selalu membawa kau bersamaku di dalam HATIKU.. *



Saturday, January 4, 2014

ending year but it is a new beginning


As SALAM uolss

ok fine mesti ako dah terlewat beberapa ari nk wishhh Eppy New Year kan...erkk actually ako dah wish dah pon masa Maal Hijrah tempoh hari..tu laei bermakna wat ako kot dr wish new year hoq ni..ngee.. papa pon eppy2 je lah ekkk...

takde pape yg ako nk share kan kali ni..ni pon curik2 besehkan blog sebab dah lama tak jengukk kan..bizi banget sbb nak close account..huhuhu..mcm orang2 besar plak ako kan...or macam ako je yg ada power nk close account..hahaha...ako macai je bab..tp teringin gak nk jadi bos.in shaa allah.. harap2 thn 2014 ni terbentang luas rezeki ako. Amin.....

ok lah...nk sambung keje lak ni..maklomlahh ari2 terakhir akaun di tutupppp...keje berlambak laei ni..haishh...hahahhahaa



pliz be a good person yek mspeace..=)


@eppy 2gether@