Animated Superman Logo

kebabow


Lonely Me

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Monday, December 31, 2012

2012-macam2 hal

salam

hye uols
pe habaq?harap angpa smua sht2 blaka naaa..

entry kali ni ako nak imbas sepanjang tahun 2012 ni
apa yg ako dah lakukan sepanjang thn ini
sok dah masuk thn baru..
azam pon kena ada yg baru gak kan...
tp azam thn ni dah tercapai ke??
kompom geleng pale kan kan..
hahahhaa..
tp pd meke yg tercapai
ako nk ucapkan bravo r yek
tp yg tak tercapai tu...
ermmm cuba tuk tahun depan..aheks..

ako lak...??
honestly ada yg tercapai n ada yg tak tercapai dek akal...erkkkk
tp pape pon...jom kita imbas kenangan ako sepanjang thn ini...

JANUARI
  • wat azam baru ~ mood : ye ye arr
  • gado ngn sidia ~mood : xde mood
  • baek kembali ngn sidia ~mood : ceria kembali
  • genap sethn ako bekerja makan gaji ~mood : suka sukaaa
  • g maen badminton, futsal, berbasikal...exercise sehhh...tp bdn tak kuwus gakk..hikk ~mood : tak tau
FEBRUARI
  • besday adik ako yg num 3 n last ~mood : happy sedang2 heheehe
  • besday kawan2 opis n kawan2 bkn opis ako ~mood : sama seperti yg di atas =)
  • kawan2 opis wat seprise sblm besday ako (sumpah ako tak tau plan ni tp sidia ingat ako tak nak sambut ngn dia...huhuhu..mood sedih sgt...) ~mood : hehehe...suka sukaaa sukaaa
  • gadoo- gadoo ~mood : ntah
  • sambut besday sendiri n pakse sidia tuk sambut skali (huhuuhu..sambut besday terakhir bersama) ~mood : erkkkk
  • baek sejap ngan sidia.. ~mood : mcm kat atas gak
  • bos kecik n big bos sambut besday ako n kawan2 unit ako yg sama bulan ngn ako.. ~mood : opcoz suka..hahahhaa
  • dpt pezen ~mood : laeilah suka
MAC
  • besday adik gegurl ako ~mood : dia yg suka.. ako cam biasa je.. ngeeee
  • bln ni lah wat ako perang besar ~mood : sgt tak suka
  • ako break up betul2 dgn sidia...waaaaaaaaaaaaa ~mood : sgt sgt sgtt sgttt sgtttt arrgghhhhhhh!!!!!
  • menci mencii menciiiii ~mood : waaaaaaaaaaaaaa
APRIL
  • april foolllll...hahahha ~mood : xde feel pon
  • mood sedih.. ~mood : sedih gak lahh..apadaaaaa
  • amek cuti panjang ~mood : macam2
  • tertekannn..... ~mood : streeessss.....ehh sama je kan maknanye tu...
MEI
  • nekad potong rambut pendek ~mood : kepuasan sendiri
  • mood masih tak terkawal laei ~mood : ntah..tak terkawal laei
  • nekad p beli violin wpon ako tak reti nak maen... ~mood : excited sgt
JUN
  • besday kawan kat opis ~mood : doranglah yg happy, ako tumpang kegembiraan je...
  • dpt sedara baru..anak anuty ako lahir bln ni ~mood : suka sbb bertambah laei kekazen ako
  • ada annual makan2 kat prestariang ako dah lupa nama company tu...ngeee..durian yummyy ~mood : tak tentu arah mood ako time tu...sbb dpt makan free... hahahhaha
  • sidia pergi bercuti..HUH!!! ~mood : ada dia kisah???
  • bz kan diri dgn aktiviti bersama rakan2 ~mood : santaikan otak
  • pakse diri tuk wat aktiviti yg memenatkan bdn dan sekaligus tdk memikirkan sidia ~mood : so so je
  • keputusan : gagalllllllllll ~mood : tenseennnn
  • kawan2 ako kat pejabat dpt anugerah cemerlang..ako??blom sampai timenye laei..baru sthun keje kot..ngeeee...INSYAALLAH..thn depan..aheksss..berangannnnn ~mood : berangannn
  • p bermandi manda di sg tekala....release tensen sat ~mood : syok
JULAI
  • mcm2 hal ako dgr pasai sidia..ermmmm ~mood : tak tau 
  • besday sidia...... ~mood : happy.. mmmm
  • mcm biasa...gado n baek selepas itu ~mood : tak tau gak
  • decide ngn kawan2 nk p vacation ~mood : excited
OGOS
  • p vacation ngn rakan sepejabat ~mood : teruja
  • jalan2 di langkawi...(tp still ingt kat sidia) ~mood : 70-30 %... hihihihi
  • RAMADHAN kembali laei...(Alhamdulillah dpt merasai Ramadhan laei kali ini) ~mood : sgt sgt sgttt suka
  • buka puasa bersama rakan2 opis dan ada gak buka puasa bersama sidia walaupon kami dah berpisahhhhhh...hukkkk ~mood : 50-50 %
  • iftar bersama rakan skolah rendah gak ~mood : suka bangettttt
  • kete member ako ada kucing dlm enjin dia..muahhaha..(so jadi penyelamat wat seketika waktu wpon ada brader jakim yg kuarkan kucing tersebut..credit kat brader jakim tu..=)..) ~mood : gelak besaqqq muahahahha!!!!!
SEPTEMBER
  • sambut AIDILFITRI kat kg ~mood : best sbb blk kg...yeyyyyyy!!!
  • raya raya dan rayaaa laeiii ~mood : happy happy dan happy laei
  • mintak maaf tp still gado laei..hihihihi.... ~mood : erkkkkk
  • ada sambutan ari raya di opis ~mood : sakannnnnn ^__^
  • besday dak pejabat..so sambut pon kat pejabatlah yek ~mood : mcm biasa gak..dorg yg suka
  • sepatutnya bln ni p hatyai tp cancel last minit...kecewa sgt.. =( ~mood : kecewaaaa sgttt
  • kazen boy ako kawen ~mood : suka betul dia...hahahhaa
OKTOBER
  • big boss ako last bln ni sbb kena transfer kat bahagian laen dan dpt big bos baru ~mood : sedih kot..hehehehhe
  • bos kcik ngn kawan opis ako dpt baby baru ~mood : meke dan kuarga meke yg happy
  • ada walk charity...sidia???ermmmm ~mood : happy n bosan gak
  • besday ibu n apak ~mood : happpyyy sbb ako syg dorg sgt2..Alhamdulillah masih diberi kesihatan yg baek dr Allah SWT
  • anniversary ako yg ke3 thn ..sepatutnyalah..hukkk ~mood : tundukkan wajah ke bawah..huhuhu
  • dpt seprise dr sidia pd 19/10/12 tp tuk 20/10/12 ...(suka sgt sbb dia still ingt tarikh keramat kami) ~mood : sgt suka tak terkata kot...hahahha
NOVEMBER
  • cuti deepa n awal muharam..so blk kg lama sket ~mood : suka banget
  • perang besar laei wpon dah tak de kena mengena laei ngn sidia ~ mood : tak suka
  • keje berlambak kat opis tp otak pemikiran dan hati dah melayang2 sbb nk p vacation..ngeeee ~mood : no mood...hahahha
  • p USS ngn kawan skolah merangkap kwn sekerja ako dulu ~mood : teruja  yg teramat
  • g kursus yg sepatutnya.......5 ari stret... penat n lotehhh tp fun gak r ~mood : syokk sbb tak duk opis
  • mojo tak de dah..huhuhuh 26/11/12.. saat terakhir bersama dia di opis.. =( ~mood : sedihlah dowhhh.... huhuhuhu
DISEMBER

  • mojo jr...ada org belikan sbb ako meratap sedih atas kematian mojo ako...so dpt pon yg serupa sejibik dgn arwah mojo ako....ngeee ~mood : kesedihan semakin pulih
  • teringin mkn doghian dan akhirnya dpt jugakk... ~mood : sgt teruja
  • dpt jumpa ngn si dia...uiikkk lama tak jumpa...winduuuu bangetttt ~mood : happy yg tak tau nk kata cam ne laei... ngeeee.... tp ada rasa sedih gak..sbb dah tak de pape kan.. huhuuhukk
  • dpt kuaters setelah sekian lama apply ~mood : suka mcm dpt umah sendiri padahal menyewa ngn kjaan gak...ekekkekekeee
  • helmet merah ako hilang kat opis...cipanziiii betullahhh... ~mood : marahh ni...berasap kat kepala...
  • reunion dgn dak2 opis lama kat kampung tercinta..aheks ~mood : gumbira di hati
  • sempat lepak kat singapore ngn kawan2 matrik ako..plus dpt bergambo dgn asraf muslim n Que haidar..hahhaa..motiipppp????... ~mood : suka sendiri...hahahha

pape pon ako nk ucapkan selamat tahun baru pada korang semua..jadikanlah thn 2012 kenangan yg terindah dlm hidup kome sekalian..apa pon yg berlaku dan terjadi pada thn 2012 adalah sesuatu yg patut dibanggakan dan bukan ditangisi semata2..chewwahhh..pandai ako nk bebel kat korang kan..peringatan ni pon ditujukan pada ako gak..ngeeee..so fair n square yekk aheksss...

bye uols..jumpa thn depan dgn cete yg lbh mengarut dan menyampah....hahahhaa....lalallalalallaa....

Happy2geTher...
iLOVEuTillTheLastBreath..
muuaaaccchhhhhhhhhhhhhhhhh
peace yow!!


Friday, December 21, 2012

Sapa AMEK????

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia...

okayyy..memandangkan mood tengah serabut calar balar laei so entry kali ni ako cuma nk luahkan sket perasaan je ... wooiii SAPA AMEK HELMET AKO???? tensennnnnye...tau tak tu lah helmet kesygan ako tu dowh..sampai ati ko amek tanpa ada perasaan bersalah kan kan kannn..... tak ke ko rasa nnti akan ada kudis2 di kepala ko plussss bernanah kalo ko pakai helmet ako tu...puiiii....oppsss...takpe...sabar beb... ada hikmah ni.. mayb ako akan dpt helmet baru kot...Amin.. harap2 adalah sesapa yg akan wat derma kilat tuk belikan helmet baru tuk ako...ahekssss .....

pape pon..ako doakan yg terbaek tuk si pencompek helmet ako tu...kalo ye pon ko suka sgttttt kat ako..trus terang sudah... tak yah lah nk rembat2 helmet plak... tak macho lah lu beb... ehh cop2... betul ke yg rembat helmet ako tu laki ekk..ntah2 same gender je ngn ako....waaaaaaaaaaaaaaaaa.... ako nk HELMET ako lahhhh........ huhuhuhuhu


mood : BENGANG

@eppY 2getTher@

Thursday, December 13, 2012

SURAT KEPADA

Assalamualaikum wbt

Hye awak. Saya harap awak sihat2 belaka.. Saya sentiasa doakan yg terbaek tuk awak. Awak nak tau tak kenapa saya bagi surat ni pada awak..?? Sebenarnya, saya windu sgt2 kat awak.. Saya tak tau nak katakan camne perasaan saya ketika menaip surat ini.. tacink sgt2.. Awak tak rasa apa saya rasa ketika ini kan kan kan.. =( 

Awak, saya dapat tahu awak sakit yek... Saya mintak maaf sbb saya tak dapat temankan awak sepanjang awak sakit.. Kalau awak nak tau, jauh disudut hati saya ni saya nk sgt2 jaga awak kat sana.. Tapi awak pon tau kan keadaan dan situasi kita sekarang ni mcm mana.. Saya tak nak awak anggap saya tak bertanggungjawab atau saya hanya perlukan awak di saat awak tgh sihat saje.. Tak awak.. saya bukan macam tu.. Saya mmg nk jaga awak kat sana tapi...... keluarga awak tak suka kat saya..lebih2 laei si dia tu..awak tau kan sapa yg saya maksudkannya.. sbb tu jugak saya tak dpt nk jaga awak.. Kalau ikutkan kedegilan saya ni, saya nak ke sana temani awak tau.. tapi saya tak nak keruhkan laei keadaan yg dah keruh sgt ni..nanti akan jadi tegang plak... ermmmmm... Saya harap awak memahami keadaan saya jugak yek... dan saya harap awak tak fikirkan negatif yek.. Sekiranya awak nk gak fikir negatif pasai saya, takpelah.. Saya terima sedanya... 

Awak... saya tak nak awak sakit. Tolong jaga kesihatan dan jaga diri tau.. sb saya tak leh nk jaga awak , saya tak leh nak temani awak mcm dulu2 lagi, saya hanya mampu lihat awak dari jauh, saya hanya mampu doakan awak dari jauh.... saya hanya boleh pendamkan kerinduan yg teramat ni dalam2 kat sudut hati saya ni... saya ada awak tp dalam hati saya... saya simpan awak dlm hati saya.. saya tak nak simpan orang laen.. saya tak kan menduakan hati saya ni.. awak dah takluki seluruh hati dan jiwa saya.. awak dah ikat hati saya ketat2.. kemana saya pergi, saya akan bawa awak dalam hati saya ni.. Awak, saya rindu sgt2 kat awak.. tak tertahan rasanya tp apakan daya...saya tak mampu nak melawan arus dalam keadaan saya keseorangan =( ...

Awak, awak kena sihat tau..awak kan nak bersuka ria dgn kawan2 awak nnti... saya tak nk awak sakit plak.. nanti awak rasa tak selesa n rasa tak syok bila keadaan cam gitu mendatang kan.. ingat pesan saya ni, jaga kesihatan n jaga diri awak.. bukan tuk saya tp tuk diri awk jugak..yg nak bahagianya sapa? awak jugak kan... yg nk g bersuka ria sapa?? awak jugak kan.. so plisssss saya merayu...jagalah kesihatan awak tu yek...kesihatan tu penting tau..kalo awak menahan je kesakitan tanpa ada rawatan mcm mana awak nk bergumbira bersama dgn kawan2 awak tu?? sejap je awak dapat bergumbira ... tp pastu awak kena tahan sakit laei.... so tlg jangan degil n ikut sgt perasaan nk enjoy awak tu saje yek... ermmmmm ....

Maaflah..surat kali ni saya byk kisarkan pasai kesihatan saje...InsyaAllah kalo ada jodoh laei, saya pasti akan tuliskan surat kpd awak laei yek...tp awak tak perlu menunggu atau mengharap pon.... saya tak harap tuk awak baca surat ni pon... saya menaip sbb saya tak tau macam mana nak luahkan kat awak.. ni saje yg dpt saya buat... luahkanlah kat cni je.. huhuhuhuhu...

sekian saje entry ari ni yg bertajuk 'surat kepada'... =)
motipppppp.... hanya tuhan saje yg tau apa yg ako rasa... =(

*sakitnye pendam windu*

h@ppY 2getHer

Wednesday, December 5, 2012

KU AKUI

Asslamualaikum n Salam Sejahtera

KU AKUI
DIKAU BUKAN MILIKKU

KU AKUI
AKU BUKAN MILIKMU LAGI

KU AKUI
CINTA INI TERPAKSA AKU PENDAMKAN

KU AKUI
CINTA INI HARUS DIHENTIKAN DISINI

KU AKUI
KASIH SAYANG INI TIADA NILAI BUATMU

KU AKUI
KENANGAN INDAH BERSAMAMU MASIH TERPAHAT DALAM SANUBARIKU

KU AKUI
ENGKAU SENTIASA ADA BERSAMAKU WALAUPUN HANYA BAYANGANMU SAJA YG MENEMANI HIDUPKU

KU AKUI
RINDUKU PADAMU SGT SUKAR AKU PADAMKAN

KU AKUI
SAAT AKU MERINDUIMU AKU HANYA MAMPU DUDUK TERDIAM SAMBIL MENGHAPUSKAN SETIAP TITISAN AIR MATA YG MENGALIR DIPIPI KU

KU AKUI
BANYAK LAGU2 YG MEMBUATKU TERKENANG AKAN DIRIMU

KU AKUI
KADANGKALA AKU TERASA SUKAR UNTUK BERNAFAS HANYA KERANA DIKAU TERLALU JAUH TUK KU GAPAI

KU AKUI
KU DIAM SBB AKU TAK NAK MENYAKITI HATIMU DGN KATA2 KU

KU AKUI
AKU SENYUM SBB AKU INGIN MENJAGA HATI ORG YG AKU SAYANG

KU AKUI
INILAH AKHIR CINTAKU

KU AKUI
INILAH AKHIR KISAHKU

KU AKUI
AKU SGT2 RINDUKAN DIRIMU PADA SAAT INI

DAN YG AKU PALING AKUI
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

KU AKUI
NYANYIAN DR HAFIZ AF.......HEHEEEHEE!!!!
(lagu ni best gak..bait2 dlm lagu ni sgt terasa ke'tacink'ngannya ok..)
gedikksssss!!!!


eppY 2getHer ^__^