Animated Superman Logo

kebabow


Lonely Me

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, April 28, 2012

sangat kot!!


Ahli Fiqir - Derita Merindu

Kau katakan cinta gunakan akal
Bila aku gunakan
Kau yang menyangkal
Bagaimana nak kekal
Kau katakan cinta gunakan minda
Bila aku gunakan
Kau yang tak percaya
Bagaimana nak bahagia

Maafmu tak bererti
Kau mudah sesali
Berulang kali telah kau mungkiri
Manis mulut berjanji terpedaya lagi
Menanti biar terus didustai

Chorus
Kaulah bahagia (bagiku)
Kaulah derita (bagimu)
Esok lusamu
Tak ku kenal lagi engkau siapa

Dan aku cuba sedaya upaya
Telah ku usaha dengan sepenuh jiwa
Bagaimana hendak ku lupa
Bayangan wajahmu selalu di depan mata
Harum baumu masih dapat ku hidu
Bagaimana ingin aku membencimu
Jikalau setiap hari merindu
Sekiranya derita merinduimu
Itu sebenarnya bahagia
Aku pilih derita

Ulang Chorus

Mungkinkah esok atau lusa
Walau biarpun lama
Akan ku biar tiada
Ku tetap kan setia
Entah bila akan tiba
Sampai jua harimu yang sama
Esok seperti semalaman yang tak berubah

Kaulah tanda tanya
Kau tiada titik noktah
Ku dibuai mimpi lena
Dikejut igau semula
Kaulah tanda tanya
Kau tiada titik noktah
Ku dibuai mimpi lena
Dikejut igau semula

Seandainya kau berada di depan mata
Mudah untuk aku berkata-kata
Supaya dapatku melihat seraut wajahmu
Walaupun belum tentu kau mahu bertemu
Apalagi memandangku
Setelah ku turutkan segala kemahuan
Kau mainkan perasaan
Begitu mudah kau ucapkan
Terimalah saja kenyataan
Aku masih terkilan


Maafmu tak bererti kau mudah sesali
Berulang kali telah kau mungkiri
Manis mulut berjanji terpedaya lagi
Menanti biar terus didustai

Ulang Chorus 2X

Jika kau dapat memahami
Hati seorang perindu
Baru kau tahu derita hatiku
Jika suatu hari nanti giliran kau merindu
Baru kau ingat derita diriku
Segala yang berlaku bukan kemahuanku
Apa gunanya bahagia
Jikalau bahagia bersamamu
Hanyalah untuk sementara waktu
Aku pilih derita merinduimu

Maafmu tak bererti
Kau mudah sesali
Berulang kali telah kau mungkiri
Manis mulut berjanji terpedaya lagi
Menanti biar terus didustai

*jangan ingat sy tak cuba tuk lupakan kisah kita
sy dah cuba tp masih laei tak mampu
beri sy masa tuk lupakn segalanya
bukan mudah bg sy tuk hapuskan kisah ini.....

sy pon nk rasa happy seperti awk rasai sekarang...

sambungan

hello
ok ari ni ako nk sambung cete ako yg tak abes b4 entry ni....
last ayat ako 'hati tiba2 rasa sayu'...

macam nie cete dia..
masa ako g JPO tu..
tetb jer ako teringat kat 'mantan' ako
tu yg tiba2 tacink jap..
mana taknye
tempat2 camtu ler dia suka pergi
ako bkn kaki shopping tp dia suka bershopping
hehehhe
tp la nie dia dah bebas tuk bershopping
dulu time kapel ngn dia
ako salu halang dia nk bershopping
itu tak boleh ini tak boleh
apa yg boleh pon kadang2 ako pon tak tahu
so skrg ni
mesti dia suka gile sbb tak de sapa nk halang dia
ermmmmm

senang cite lah
mana jer ako pergi
bayangan dia mesti ada tuk temankan ako
susah betul ako nk lupakan kisah kami...
dia yg ngajar ako tentang hidup perlukan teman
tp ako yg kata hidup tak perlukan teman
sekarang padan muka ako
ako dah tak de teman....

pada dia ako harap dia truskan ler 'kehappyan' dia tanpa ako
dr kata2 dia pon ako rasa dia tenang sekarang
tiada laei 'ako' dlm hidup dia

terima kasih chenta...

we not '2gether happy' anymore...
=(


Tuesday, April 24, 2012

JPO ler nie


salam uols..
harap korang semua sedang bergumbira bersama dgn yg tersayang k.
ako?ermmm...still mcm ni je..
nak happy pon dgn blog ako jer...
ok stop...bkn tu yg ako nk update kat cni k..
ni pasal 1st time ako g JPO...
alaaa yg Johor Premium Outlet tu..
yg masuk dlm TV3 tu..
alaaa yg PM kita rasmikan tu...
alaaaa yg jual barang2 branded tu...
haaaahhhh...tau takkk???kalo tak tau takpe
nanti korang free korang search je kat gugel tu yekk...
hehehhehee..
ok cam ni cite nyer....ako blk jb mggu ni sbb ada meeting kat cni
so alang2 ada meeting ako pon amek kesempatan blk umah mak ako..
jumaat pas keje jer ako trus pecut blk jb..
sbb soknye mak ako nak ajak g Batu Pahat tempah baju..
mak aiii jauhnye tempah...huhuhu
dah abeskan masa siang hari kat BP so kitorg amek keputusan blk jb.
so ondoway blk jb tu nmpak ler JPO..
dgn tak semena2 mak ako ajak g sana
so ako pon g ler mencari jalan ke sana
maklom ler tak pernah g ler katakan..
1st time kot ni..hhahahha
oppsss b4 tat, dlm kete tu bkn ako ngn mak ako je yek
ada makciks ako gak..so kami ber4 dlm kete..
mulanye ako mals nk g sbb dah kol 9pm camtu
maklom ler...ako bknnye suka sgt g soppink2 ni..huhuh
tp memandangkan majoriti nk g..ako pon mengalah sbb ako takde yg menyokong...
huhhhuhu
ok sambung blk..so kami sampai sana dah nk dekat 920pm.
fuhhyooohhh....akhirnye ako sampai gak kat JPO..
hahhahaaa
yelah tak de ler malu sgt bila ada org tnye nnti
kang depa gelak lak kan sbb dah duk jb tak geti g sana..
bos kecik ako bos besar ako termasuk paling besar pon dah ke sana
cehhhhh mana leh jadi kan....
ngeeeeee
sampai sana pon dah mlm...tp still ramai laei org...
tetiba jer hati ako jadi sayuuuuuu....
huhhuhuhu

~~~bersambung~~~~

hehehe..suspen jer kan..siap bersambung laeii
tggu ler yekk..nanti ako sambung cete ni..
jeng jeng jenggggg....

``heart still hurt``
2gether get hurts....hurmm


Sunday, April 15, 2012

hair cut styles

hello guys...
help me leh tak
ako nk potong rambut ler..
tp tak tau nak potong camne
bosan dah ngn rambut ni
g pon otak tgh serabut
so kepala pon dah semak sgt..
maklom ler..
'putus cinta' ler katakan..huhuhuhu
kat cni ako akan postkan beberapa gambo ekk
korang layan ler dulu...


amacam....ada style tak?







 
rasa2 sesuai tak ngn style ako?
ni ako suka..tak payah nak sikat..hehehe
simple n nice...
stylo tak?
hehehhe..cara kan..

ni baru stylo mylo..wakakakkaka
k ler....tgk ler pe akan berlaku nanti..
~~new hair cutting n new life will begin soon~~


Saturday, April 14, 2012

hanya sekadar peringatan


hidup harus diteruskan
walaupon selama ni ako bertahan
tp ako tersungkur jua
ko bkn laei milikku
tp ako pasti
suatu hari nanti
ko pasti akan merinduiku
merindui setiap detik kita bersama
merindui setiap sudut yg pernah kita lalui bersama
merindui setiap tempat yg pernah kita jejaki bersama
ako pasti ko tak kan dapat melupakan detik bersama
percayalah pada diri ko skrg
itu keputusan yg telah kita bersama putuskan
apa pon ko wat 
ako tiada halangan laei
ko dgn cara ko
dan ako dgn cara hidup ako
jgn pernah kesali dgn apa yg ko wat skrg ni
ako ingatkan tuk diri ako juga......

selamat sejahtera tuk dirimu di situ..

peace >eppy 2gether<

Tuesday, April 10, 2012

senyumlah

yupp...sy mmg tersenyum.
tp sy tak rasa bahagia dgn senyuman ni...
sy senyum sbb sy tk nak org tau sy tak bahagia




ermmmm...awk tak kan pernah lihat sy nangis laei pas ni....

awak tgk sy masih laei tersenyumkan.....
tp tu luaran je...dlaman sy 'sakit' sgt....



apa pon sy tetap akan tersenyum
walau kelat pahit payau sekalipon
senyuman sy ni.....



senyum je lah kan...sbb semuanya dah terjadi...
huhuhuhuhu