Animated Superman Logo

kebabow


Lonely Me

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Monday, February 28, 2011

..kazenku kawen..

hye peeps..

mggu ni ako takder ler bz mana pon
tp bz gak ler
coz ako outstation kan
so dlm keadaan ekonomi ako yg tak berapa nak sht nie,
ako g meeting ke kedah pon dlm keadaan mood yg tak berapa nk meeting ler kan..
maklom ler,macam ako cakap td,
ekonomi ako tak berapa nk besh sgt,,,huhuhu

so nk jadikan cete
mggu ni kazen ako nk kawen
so ako hnya tlg menolong pe yg patut jer
tp yg beshnye,
family ako dtg melawat ako skali ler kan
hehehhe..
pssssttt..mak ako belikan ako kasut laei..yey!!
hehehehe
tima kasih ibu..lalallaa

ok2 sambung blk ekk
so dlm waktu ako bz ni
maka dgn itu ako pon bz...

sbnrnye tak der benda pon ako nk cete kat sini
sajer jer nak tambah entry bln nie..
hahahha

paper pon
selamat pengantin baru kat kazen ako tu yek
smoga kekal hingga ujung nyawa..amin..

ako bila laei???
shhhhhh...
biar lah rahsiah....
hahahhaa!!!!

^-*....ePPy 2geTher....

Wednesday, February 23, 2011

143....

hye all

143...lalalalaa
ada apa plak ngan num nie ekk
tp kalo org yg tgh hangat bercintan cintun mesti tau pe maknanye..
I LOVE YOU--->143
hehehe
naper ako tulis entry pasal tis num ekk..
well, actually..
ari ni genap ako berkasih syg berchentaaaa
sama my lovely honey...
hehehheee...gedik jer bunyinye kan..
tp ada ako kisah..lalallalalala..

1 tahun 4 bulan 3 hari
143
I LOVE YOU

awak..
mungkin awak tak ingat or tak amek kisah pasal benda ni
tp pada sy hari ni amat bermakna wat sy gak
selain anniversary kita....
sy harap awak tak kan lupakan sy
wpon kita takder...............................................................

btw,
smoga hubgn kita kekal selamanye....
waaaaaaaaaaa...nak jumpa awak ler tp awak bz lak kan.....
huhuhuhuukkkkkkk...

saya nak awak tau
saya sgt sayangkan awak
apa pon terjadi
cuma 1 jer harapan saya
kita akan bersama selamanya.........


-----<<@ eppY 2gether

Wednesday, February 16, 2011

febuari muncul laei

hye all
entry kali ni berkisah tentang febuari..
ada apa dgn febuari?
kompom ler ada macam2 kan
dan yg paling utama....
ada besday ako..
hahahaha

nak jadikan cete..
ako di seprisekan oleh SIDIA..
ngeee
pas blk keje tu ako bergegas ler blk umah
siap2 n bersehkan apa yg patut..
ngeeee
then dah wangi tahap gaban,
ako pon trus gegas jumpa dia
macam biasa ler..
dah jumpa tu trus ler g makan kat kenny roggers
lama tol ako tak makan
kira ngidam gak ler
sambil makan2 kitorng borak2 ler skali kan

nak jadikan cete kali keduanye
hehehe
ada ler org2 kenny ni nyanyi lagu eppy besday to u..
ako cam biasa ler wat muka ala2 macho tahap ayu ler kan
tak budget tuk ako pon..
tp sore nyanyian tu makin dekat ngan meje kitorg
tup2..sidia wat seprise tuk ako,,,,
rupa2nye dia dah plan tuk wat seprise ni..
hahahhaa..
terkedu dan tak semena2 ako jadi malu..
tak penah pon ako trima seprise macam nie..

tima kasih ekk awak
sy syg awak...hehehehe
thanks gak sbb belanja kenny n bg sy mp3
sy betul2 terharu...
sampai hilang nyawa sy pon sy tak kan lupa awak..
melainkan kalo sy hilang ingtan ekkk
hehehhee

16 feb 2011...




...*-*..eppY 2gether..

Monday, February 14, 2011

Hari Kekasih..???

salam
hai semua...

hari kekasih?ada apa ngan ari kekasih ekk???
tp kalo kite g shoplex,byk betul bunga2,cekelat dan sebagainye dijual hanya tuk ari kekasih nie...
adakah ako sambut gak ari nie...jawapannye....jeng jeng jengggggggg
lalalallalaaa...
wahhhh bergumbira sakan ako kan...
yup ako sambut...
dgn bangga tu ako jawab..
ahahahha
sebenarnye ako sambut besday adik kesygan ako jer lahh
besdaay dia lak jatuh pada tarikh yg sama
so y not ako sambut ari kekasih ngn adik ako kan..
tp bukan sumbang mahram ekk
choooiiiii....
hahahahaa...

so akhir ayat ako...
ada apa ngan ari kekasih..
jwpnnye....
ada besday adik ako...
so kita enjoooooyyyyyyy!!!!

T_T... ePPy Besday to my little bro...

...................................eppY 2gether..............