Animated Superman Logo

kebabow


Lonely Me

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Monday, January 31, 2011

...oh langkawi....

hye all

nak gtau ni..ri tu ako g lepak kat langkawi
tak lama pon..3 ari 2  mlm jer
sajer jer follow kazenn ako nk beli cokelat..
ako tak beli pon...
member yg ku kasihi yg belikan..
maklom ler may be sbb tgk ako tgh 'sengkek' kot
hahahahaa..
neway...dear, thanks for the chocholates...sedapnye..n besh giler bila ada org blanje kan....lalalala

owh yee..
kitorg berlima jer yg g sana
yg beshnyer,malam sabtu 29hb jan 2011 tu kitorg lepak kat pantai chenang
maklom ler dah seharian berjalan sana sini
so dgn harapan nak rehat2kan kaki badan ler..
tup2..tgh kitorg duk rehat ni..
ada artis lak yg sama2 'join' ngn kitorg rehat kat pantai tu..
tp kitorg baru sedar masa time depa semua nak berangkat nek bus ler..
huhuhu..tak pe..janji wa dpt amek gambor gak ler
paling besh amek pic ngan lisa suryani..
opsss silap ler plak...hehehe..lisa surihani..
pe yg  besh sgt ekk..
yg beshnye..jeng3.....
kaler baju ngan suar kitorg sama ler plak..
yes2..dah ler nama pon lbh kurang jer..
lalalalalala..
kompom ada yg wek3  baca blog ako nie kan..
ehh..ada ako kisah ker..
hahahaa
................

besh besh besh....alalalalalala

dah dah dah..ako  nak sambung keje ako yg byk giler nie..
next time ako cete laei.....
daaaaa

**beshnye dpt jumpa ngan dia**

----<@ ePPY 2gethEr..

Saturday, January 22, 2011

....cyber berjaya...

...hi all
wahhhh
pe nak masukkn cete kali ni ekk
CYBER BERJAYA??
pe hal ako nk ckp ni..
aduhh..
paper pon ako nk gtau ako la ni kat cyberjaya
hope ako berjaya ler kat cni
hahahhaa
itu jer ako nak taip kat cni..
lalalalalla
daaaaaaa...

*-* eppY 2gether..

Sunday, January 9, 2011

...kasuT...

......
mownink..

hye all

kasut?pe cer ni beb..hehehehehe
sajer jer bikin gempak pagi2 nie
nak cete sket jer kot
semlm kuar ngn aunty n family,adik n my lovely mom g JJ TEBRAU
sajer jer ikut depa semua jalan2 nie..
ikutkan hati malas nak kuar coz petang tu dah kuar ngan member sorang nie cari barang/reben tuk hantaran kawen dia....
so bila dorng ajak kuar..tu yg cam mls je nak kuar..
tp dgn tak menghampakan hasrat dorang,
maka ako pon setuju nk kuar..chewah..=P
nak jadikan cete..
ako berkenan ler 1 kasut nie..
nak beli maklom ler...pulus kureng sket..
so dgn lakonan semulajadi ako..
ako wat2 ler meng'ayat'kan mak ako..
tup2..menjadi plak
soooo....ako dpt ler kasut baru tu..tuk g keje akan dtg
wakakakakaka
besh beshh beshhh
TENKIU my LOVELY IBU..
sayang ibu sgt2....

itu jer cete ako wat masa ni..hehehe

***ako dpt kasut baru..yey!!***

('',)..eppY 2geTher...

Saturday, January 8, 2011

..syukur....

salam all..

semlm ako dpt fon dr mmber ako...dia cakap ako dapat keje gomen tu..
ya ALLAH...gembira sgt2..tak tau ako nak kata apa..
penantian ako jadi kenyataan
wpon tak sehebat degree ako
tp ako tetap bersyukur sbb ako berjaya gak nak masuk gomen nie
ako tak tahu nak cakap pe laei
yg ako tahu...ako rasa bersyukur...ALHAMDULILLAH..
mak ako mesti suka nie..
hehehe.......
tp ako still rasa seram sejuk gak coz ako tak tau mana ako kena cam pak nie..
aduuhhh kena menanti jawaban laei ler nie
huhuhuhu....

p/s...
awak....sy dah dpt keje gomen nie..
suka tak?..hehehhee

....*-*...eppY 2geTher....

Wednesday, January 5, 2011

....hai all...

hello..
tak de benda sgt nak borak kan
cuma ako ada jumpa lirik baru ler
wpon mayb lagu ni dah lama
tp bg ako macam baru ler
coz ako tak pernah dgr pon
sedap or not..terpulang ler pada tinge masing2 ekk
tp bagi ako
lirik dia tu yg ako suka
sbb ingt kan ako pada si dia...aheks..
so trima ler yek....

Lirik lagu Nikita Willy Kutetap Menanti

Meski dirimu bukan milikku
Namun hatiku tetap untukmu
Berjuta pilihan disisiku
Takkan bisa mengantikanmu

Walau badai menerpa
Cintaku takkan ku lepas
Berikan kesempatan untuk membuktikan
Ku mampu menjadi yang terbaik
Dan masih menjadi yang terbaik

Ku akan menanti
Meski harus penantian panjang
Ku akan tetap setia menunggumu
Ku tahu kau hanya untukku

Biarkan waktuku
Habis oleh penantian ini
Hingga kau percaya betapa besar
Cintaku padamu ku tetap menanti

Walau badai menerpa
Cintaku takkan ku lepas
Berikan kesempatan untuk membuktikan
Ku mampu jadi yang terbaik
Dan masih jadi yang terbaik

Ku akan menanti
Meski harus penantian panjang
Ku akan tetap setia menunggumu
Ku tahu kau hanya untukku

Biarkan waktuku
Habis oleh penantian ini
Hingga kau percaya betapa besar
Cintaku padamu ku tetap menanti

Penantian panjang

Ku akan menanti
Meski harus penantian panjang
Ku akan tetap setia menunggumu
Ku tahu kau hanya hanya untukku

Biarkan waktuku
Habis oleh penantian ini
Hingga kau percaya betapa besar
Cintaku padamu ku tetap menanti
Cintaku padamu..
Ku tetap menanti

Meski dirimu bukan milikku
Namun hatiku tetap untukmu

so ok tak lirik dia..masa ako post kan lirik ni ako tak dgr laei lagu dia cam ne
ako suka lirik dia..wpon lirik nmpk panjang tp ulang2 jer tu..hehehe..
cam biasa ler..copy paste n malas nak edit pon...hehehe..
paper pon ako tetap suka lirik dia.. 
maklom ler...lbh kurang apa yg tersimpan dlm isi hati ako ni jugak..
ehh ye ke...ermm ntah ler..no komen ler..boleh tak? 
ngeeee....
ok ler..till ere...
jumpa laei pada  entry akan dtg..
nak sambung mencekik jap...lapo..hahaha
....ePPy 2geTheR....


Monday, January 3, 2011

...2011..('',)

.......
eppy new year uols....
harap thn baru ni ada 'keajaiban' yg berlaku....
2010 dlm kenangan...lipatan sejarah wat ako..esp 20.10.2010
2011 thn harapan dan 'keajaiban' bg ku..
moga apa yg terjadi pada thn lepas tdk akan berlaku laei pd thn nie
dan harapan pada thn lalu yg masih tdk tercapai akan terlaksana jua pd thn ni..
mudah-mudahan....amin
apa impianku pd thn nie?
ermmmm.........BYK....
salah satunye...impian untuk bersama dgn org yg ako sygi sgt2
ako berharap thn nie akan tercapai tuk bersamanya...
owhhh ye...ako harap thn ni tiada 'kesedihan' dlm hidupku..
if tat still happen....ako redha dgn ketentuanNYA..

pape pon..pada mereka yg sentiasa bergembira bersamaku..
ako ucapkan jutaan trima kasih kerana sudi memberi peluang untukku bersama kalian..
pada yg kecewa dgn ako...ako mohon maaf..
bukan niat ako untuk membuat kalian bersedih..
mungkin itu yg terbaek untuk kita semua...
pada yg marah sambil mengetap bibir pon ako nk mntak maaf ekk
bukan sengaja ako nak wat camtu..terpakse...hehehee

 ni ada lirik lagu ako nk post kat cni wpon ako harap thn ni ' no more sad2'..hehehe...
terima ajee lahh...blog ako..ako punya suka ler kan..hahahha!!!!

Lirik Lagu Hijau Daun Suara (Ku Berharap)



di sini aku masih sendiri
merenungi hari-hari sepi
aku tanpamu, masih tanpamu


bila esok hari datang lagi
ku coba tuk hadapi semua ini
meski tanpamu oooh meski tanpamu


bila aku dapat bintang yang berpijar
mentari yang tenang bersamaku disini
ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan

reff:
suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku slalu dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

kalau ku masih tetap disini
ku lewati semua yang terjadi
aku menunggumu, aku menunggu

suara dengarkanlah aku...............

SELAMAT TAHUN BARU...2011...
alhamdulillah..meningkat laei angka ako thn nie...
hehehehhehe!!!

*-*...we always be EppY 2GetheR....