Animated Superman Logo

kebabow


Lonely Me

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Monday, September 28, 2009

..OPEN HOUSE...

Salam Aidilfitri...

Nothing much to say...just wanna say thanks to all my dearest fren yg da sudi mai ke umah tuk beraya dan bersuka ria wat seketika di umah den baru2 nie..Pada yg tak dpt dtg tu,ceq paham situasi kome yek..hehehe...here some piccas taken by me,my kazens n my dearest sister..ANIS..



ni jer yg mampu ceq upload...yg laen tu cam malas plak nak upload..penat ler beb..hehheehe..neway,thanks once again 4 those yg dah mai yek...lbh2 laei thanks ni di tuju kan KHAS tuk kak AISH n HANA coz tlg ceq sediakan pape yg patut..hehehe...sempat laei ako g wat penculikan ke atas diri mereka..hahahhahaha..

ok beb...jumpa laei..nak g beraya kat umah jiran sblah....ahekss..

>EPPY 2GETHER<

Thursday, September 17, 2009

Salam A.I.D.I.L.F.I.T.R.I...

Salam Aidilfitri kepada semua umat ISLAM.
semoga kedatangan SYAWAL kali ini memberi rahmat dah kecerian kepada kita semua.
ampun dan mohon maaf jika ada yang terkasar bahasa dan terguris hati selama kita berkawan..
kosong-kosong....

eppy together...